Vysoká rychlost a nezkušenost řidiče z ní udělaly polovičního sirotka. Tragická nehoda se stala loni v létě, kdy v Česku panovala tropická vedra. „Táta se jel s dvěma kamarády koupat. Měla s nimi jet i moje mladší sestra, ale ta kvůli zdravotním potížím nakonec nejela. A to jí vlastně zachránilo život,“ svěřuje se Adéla v pořadu Úsměv vám sluší na Blesk.cz.

Onoho rána samozřejmě netušila, že otce vidí naposledy. „Navečer k nám přijeli kriminalisté s tím, že táta měl nehodu, pouhé tři kilometry od domova. Všichni tři byli na místě mrtví. Až druhý den jsme s mamkou a sestrou potkaly cyklistu, který je objevil a zavolal pomoc. Řekl nám, že viděl auto v příkopu, dvě těla zůstala pod autem a třetí bylo vymrštěné na poli. Bylo to strašné,“ vzpomíná se slzami v očích.

Policie měla za to, že vůz řídil její otec, který před cestou požil alkohol. Až výsledky DNA z krve na volantu potvrdily, že za volantem seděl rodinný přítel. „Ukázalo se, že řidič byl nezkušený a v rychlosti 108 kilometrů v hodině sjel do příkopu a všechny zabil,“ vzlyká slečna, která se dosud se smrtí otce nesrovnala.

Matka se psychicky zhroutila a skončila v péči psychiatra, na Adéle tak zůstala starost nejen o domácnost, ale i o mladší sestru. Kvůli tragické události dospěla dřív, než očekávala.

Jako každá žena i Adéla se chce líbit. Nevěděla si ale rady, jak se líčit a upravovat dlouhé kadeře. Vždy snila o tom, že se nechá profesionálně zkrášlit. To jí splnily kadeřnice s vizážistkou v salonu Royal Beauty & Spa. Stylista jí naopak poradil s výběrem oblečení z obchodního domu C&A. Probudila v sobě nejen ženu, ale i mladou rebelku.

Názor psychologa: Co tě nezabije, to tě posílí!

„Takových tragédií, kdy děti ztratí rodiče, se bohužel stává mnoho, ale život jde dál. Pořád je to lepší varianta, než kdyby rodičům zemřelo dítě. Mladý člověk se s tím lépe vyrovná. V tomto případě slečna určitě rychleji dospěla, a navíc si myslím, že ji to zocelilo a bude teď vůči dalším životním překážkám odolnější,“ řekl Blesku psycholog PhDr. Jiří Novák.

Vše o Úsměv Vám sluší naleznete: ZDE!!!

Fotogalerie
19 fotografií