Během dvou let se na Janu všechno sesypalo. Starosti začaly, když lékaři amputovali její mamince nohu, a ona tak skončila na vozíku. „Museli jsme předělat celý dům na bezbariérový. Zkrátila jsem si práci na poloviční úvazek, abych se o ni mohla starat,“ svěřila se Jana v pořadu na Blesk.cz Úsměv vám sluší.

V tu dobu se zhoršil zdravotní stav jejího manžela (64). „Má velmi slabé srdce, pracuje jen na dvaadvacet procent. Je to následek několika infarktů, které prodělal. První měl v šestatřiceti a od té doby se to srdíčko horší,“ vysvětlila s tím, že jeho srdíčko hlídá speciální budík. Pak přišla další rána v podobě smrti milované maminky. Další zdravotní problémy na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Manželovi objevili čtvrtý stupeň artrózy v kolenou. A kvůli srdci ho nemohou operovat. Řekli nám, že už by ho nikdy nenahodili zpátky,“ posteskla si Jana. „Zatím ještě chodí o berlích, ale čeká, až mu to koleno rupne úplně a posadí se na vozík,“ dodala se slzami v očích. Jako by toho nebylo málo, s klouby onemocněla i sama Jana. Při nešikovné manipulaci se sekačkou si utrhla ramenní chrupavku, navíc má velmi omezenou hybnost kloubů na prstech u rukou. Podle lékařů je to další nevyléčitelné onemocnění.

Na proměnu Jany B. se můžete podívat zde!

Video
Video se připravuje ...

Proměna Jany (56): Nemoci jí pomalu zabíjí rodinu! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Na všechny proměny se můžete podívat: ZDE!

Fotogalerie
11 fotografií