Libuši se nevydařilo už první manželství. Její muž trpěl roztroušenou sklerózou a do toho hodně pil. Nemoc se tak zhoršovala, on byl čím dál agresivnější a dusnou atmosféru už nemohla dál vydýchat. Rozvedla se a zůstala sama s třemi dětmi na krku. Krátce nato její ex zemřel...

Netrvalo dlouho a po čase jí vstoupil do života nový muž. Bláznivě se zamilovala a koupila byt, kam se společně nastěhovali. Sotva se zabydleli, oznámil Libuši její přítel, že s ní nechce být.

Video
Video se připravuje ...

Proměna osamocené Libuše: Alkohol, zrada a smrt jí zničily štěstí! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

„To mi velmi ublížilo, protože jsem ho měla opravdu ráda. Pak nám s dcerou ale začal dělat naschvály, vypínal třeba teplou vodu nebo elektřinu. Začala jsem si tedy hledat nový byt,“ svěřila se v pořadu Blesku Úsměv vám sluší. Ke stěhování nakonec ale nedošlo, partner se zalekl jejího odchodu a nakonec se odstěhoval sám.

K fyzickému násilí naštěstí nikdy nedošlo, ale šrámy na duši zůstaly Líbě ještě hodně dlouho. Po letech se na ni konečně usmálo štěstí. „Našel si mě muž, který se pořád smál a radoval se ze života. Byla to velká láska. Jenže po jedenácti měsících zemřel. Selhalo mu srdíčko...“ vzpomínala se slzami v očích. Nešťastná žena se psychicky zhroutila. Musela vyhledat pomoc psychiatra a začít brát antidepresiva.

„Stalo se to před třemi lety, ale stále mě to bolí,“ dodala. Od té doby je bez partnera. Nového zatím ani nehledá, dokonce si není ani jistá, zda ještě nějakého do života vpustí. Nad vodou ji drží její tři děti, bez nich by byla úplně sama...

 

Fotogalerie
20 fotografií