Do Řecka se Alena přestěhovala před dvaceti lety s manželem, kterého potkala na dovolené. Tam vychovala čtyři děti, které doma učila, aby byly schopny dokončit základní školu i v Česku. Když k tomu došlo, nestačili se všichni divit!

„Byla to velká změna. Děti zažily ve škole šikanu s rasistickými prvky,“ posteskla si. „Manželovi naopak dělali naschvály v práci. Odpracoval si tři měsíce, a když mu měli platit pojištění, tak ho vyhodili. Byl z toho velmi zklamaný,“ přiznala Alena s tím, že i ona se potýkala s problémy na úřadě práce. „Ale to nejhorší jsme překonali,“ dodala.

Před rokem si s manželem otevřeli řeckou tavernu, na kterou padla jeho životní pojistka. Kvůli dětem se hodlají v Česku natrvalo usadit, i když se tady ani jeden jako doma necítí.

Jakmile Alenu viděla kadeřnice, rozhodla se, že ji musí zbavit černých vlasů. Zbytečně za nimi schovávala krásný kulatý obličej. Proto z kadeří nadvakrát stáhla černou barvu a poté je obarvila nahnědo. Alena rázem prokoukla i díky kratšímu sestřihu. Dokonalou vizáž pak doplnilo už jen kouřové líčení. Úsměv na tváři jí vykouzlilo také oblečení vybrané v obchodním domě C&A, které Aleně padlo jako ulité.

Video
Video se připravuje ...

Proměna Aleny (44): Šikana dětí i manžela! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

Fotogalerie
10 fotografií