"Vůbec nám to ještě nedochází, je to neuvěřitelné, že jsme vyhráli. Všem, kteří nám fandili a posílali hlasy děkujeme a kámošům z Brna slibujeme, že bude pořádný mejdan," prohlásili krátce poté, co těsně před prahem nechali operního pěvce Mariána Zázrivého. Marián překvapivě svou prohru nesl statečně a ani neplakal.

ONLINE:

00:15 - Všem čtenářům přejeme krásný zbytek večera. Děkujeme za pozornost!

00:08 - Vítězem soutěže Česko Slovensko má talent se stali DAE MEN!!!!!!!

00:03 - Končí kouzelník Richard Nedvěd! Publikum se bouří, porota se s talentovaným kouzelníkem loučí potleskem ve stoje.

23:51 - Postupuje pěvec Marián Zázrivý, kouzelník Richard Nedvěd a svalnatí akrobati Dae Men!

23:48 - Všech čtrnáct soutěžících je na pódiu a čeká se kdo bude vítězem. Vzhledem k tomu, že v první obálce je trojice s nejvyšším počtem hlasů, tak hned tak vítěze znát nebudeme.

23:41 - V klidu si otevřete dalšího lahváče, Prima se rozhodla, že vítěze před půlnocí nevyhlásí. Přichází vítězové slovenského Talentu, taneční skupina Old School Brothers, která momentálně soutěží v Německu.

23:40 - Pyca se zmocnila ochranka. "Jsi hajzl, zabiju tě," křičí Pyco, kterého muži v kuklách odtáhli do zákulisí. Jakub Prachař ukončil hlasování. Je rozhodnuto.

23:38 - Porota a moderátoři děkují divákům. Vyhlášení prý bude hodně rychlé.

23:27 - Kuchař Pohlreich do brněnské haly dorazil s milenkou a dítětem.

23:20 - Závěrečná rekapitulace. Teď už rozhodnete jen vy, diváci. Kdopak si dnes odnese 100 tisíc eur a poletí do las Vegas?

Marián byl smutný
Autor: Repro TvPrima

23:17 - Diváci ani porota moc nešílí, tohle nevypadá dobře. Marián vypadá zklamaně a moderátoři marně po kapsách hledají čokoládu, kterou by ho jako naposledy uchlácholili.

23:12 - Hurá, poslední soutěžící - smutný pěvec Marián Zázrivý. Budou slzy? 10:1, že ano.

23:06 - Zastávka předvádí slušný thriller, ale Slávik se tváří dost znuděně.

Zastávka budila hrůzu
Autor: repro Tv Prima

23:02 - Poslední taneční skupina Mighty Shake Zastávka už netrpělivě stepuje v zákulisí.

22:58 - Další reklamní pauzu nikdo nečekal, ani roztleskávač Knorr. Svůj pozdní příchod se snažil oživit vtipem o prdu, ale byl tak trapný, že ho publikum vypískalo!

22:47 - Nejmladší účastník soutěže Patrik Žiga a jeho saxofon. Hodně sebejistý nástup, Felix Slováček už může v klidu zažádat o důchod.

22:35 - Lucka o reklamní pauze pomáhala Milošovi Knorrovi roztleskat publikum. Téměř tři hodiny přenosu jsou vyčerpávající.

22:30 - Dominika vypadá jako popová hvězda z osmdesátých let, americká zpěvačka Cyndi Lauper a je na ní vidět nervozita, škoda. Dominik nadšeně tleská a má pusu od ucha k uchu.

Dominika se snažila
Autor: repro Tv Prima

22:28 - Dominika Hašková. Dominátor je v hledišti.

22:25 - Richard má velký úspěch a nejdelší aplaus. Tohle asi bude na Las Vegas.

22:19 - Je jasný, že Nedvěd nakupoval v obchodě s vtipnými předměty Ptákoviny a dětství se hodně díval na Kabaret. Ale Kraus i zbytek poroty se baví. Richard je na pódiu už deset minut. Tak tohle bude dlouhá noc...

22:14 - Proč nám Richard svým projevem připomíná Luďka Sobotu v osmdesátých letech? Kraus jde na pódium a zapojuje se do kouzelnického čísla.

Kouzelník Richard Nedvěd hodně pobavil
Autor: repro Tv Prima

22:10 - Upovídaný kouzelník Richard Nedvěd určitě udělá všechno proto, aby si splnil svůj sen, dostat se do Las Vegas.

22:05 - Partička to rozjíždí ve folkloru, bomba! Bílá zase stojí, asi má vlka :-))

22:03 - Mako!Mako jdou na věc! Jaro už šetři na desku, kterou jsi jim slíbil, protože tahle parta má talent.

21:58 - V brněnské hale došlo k závažnému problému! Sedmičkový bavorák se slovenskou poznávací značkou zaparkoval na kabelech vedoucí z přenosového vozu! A bude se střílet!

21:57 - Pyco je vyhladovělý! To jablko, co si prohnal ohněm na jevišti o pauze snědl! Prachař vuřty vyhodil, prý nejsou bio.

Pyco a Jakub dostali během přenosu hlad
Autor: prima

21:46 - Sedmnáctka Veronika Stýblová. Vyhodit stylistky! Volánová minisukýnka a korzet korpulentní teenegerce opravdu nesluší.

21:43 - Pastelky zvedli diváky ze židlí, ale bude to stačit na padlé anděli Dae Men? Lucii to potěšilo a opět prohlásila, že je miluje. Jaro Slávik to, co chlapci zatančili už uměl ve třetí třídě. Hm, a kdy začal vymetat večírky, v páté?

21:38 - Taneční skupina The Pastels přichází v metalických oblečcích.

21:30 - Bílá si na finále přivedla maminku, Filípka, milence Petra Makovičku a řadu kamarádek z Otvovic. O přestávce nemohla svého přítele najít. Že by hledal stánek s vodkou. Ale to v Brně nemají. Péťo, zkus slivku.

21:25 - Neuvěřitelné! Porota i diváci opět tleskají ve stoje. Dnes jednoznačně vedou akrobati. Kdo neměl husí kůži, ať hodí kamenem. Bílé došly slova a má slzy v očích.

21:20 - Svalnatí akrobati Petr a Zdeněk alias duo Dae Men. Tak kolikrát si dnes Bílá cvrnkne do textilu tedy do tylu? Pokud chlapci dorazí jen v boxerkách, tak nechceme vidět tu potopu :-)). Ale na druhou stranu, těla mají fakt výstavní.

Tohle je opravdu umění
Autor: Repro TvPrima

21:18 - Nejenom Lucka má v publiku maminku, ale i Jaro.

21:12 - Sladké sestry Winklerovy, ááááách... Okamžitě chceme znát jméno stylistky, která mladé sestry Zuzanu (16) a Katarínu (12) navlékla do bílých tubusů! Nevkus! Františko Čížková, co ty na to? Ale duet Tell Him, který původně nazpívaly Barbra Streisand a Celine Dion, zvládly skvěle.

21:09 - Ajajaj, tak Pobřežní hlídka! Ale co ty kníry? Netušili jsme, že po pláži s prsatou Pamelou běhal i Jan Rosák alias Mitch Buchannon.

21:05 - A jsou tu Křečkovi muži! Tak copak to dnes bude, sexy lambada nebo show ve stylu mužských striptérů Chippendales? To by se Bílá neudržela...

20:54 - NH6 jsou hodně drsní rapeři. Už chápeme, proč americký režisér Eli Roth ve snímku Hostel udělal ze Slovenska místo drsnější než Bronx :-)))

Slepý rapeři NH6
Autor: Reprofoto TV Prima

20:50 - Tak to je ostrej rap! 50 cent, Bushido a Eminem si z těla strhávají řetězy, široké džíny mění za legíny a dávají se na pop. A Rytmus? Prosí na kolenou Ivetu Bartošovou, ať s ním nazpívá duet.

20:48 - Do třetice všeho dobrého nebo zlého - slepá dvojčata Heinrich a Noro Wilnrotrrovi alias NH6.

20:42 - Radek zmizel! A pak že to umí jen David Copperfield. A už je tady. Obruče na rozloučenou a děj se vůle boží. Na roztančené hůlky to nemá, škoda.

20:38 - Druhým bojovníkem je pohledný kouzelník, který dokáže roztančit hůlky, je Radek Bakalář.

20:34 - Akrobaté předvádí neskutečné kousky, mají vůbec v těle kosti nebo klouby? Bílá strachy nedýchá, tedy dýchá až moc. Dekolt má u brady... Porota, diváci tleskají ve stoje! Tak to je hustej nástup! Chebejet i přes zraněný kotník jedné akrobatky nasadili vysokou laťku.

20:30 - Jako první se o vítězství popere akrobatická partička Chebejet.

20:22 - Kdo si včera nechal ujít woman show Lucie Bílé, má dnes jedinečnou příležitost. Bílá s hitem německé kapely AC/DC vlítla na pódium. A jak to podle jejího řádění a zřejmě "zbytkáče" (včerejší vodková smršť) vypadá, chce trumfnout Martu Jandovou. Místo vypadlé bradavky, ukáže své spoďárky! Její ultrakrátká suknička je fakt ostrá!

Bílá je dnes rudá!
Autor: Reprofoto TV Prima

20:15 - Lucka se toho nebojí a na Primě už řekla poprvé NOVA. Přidal se i Jaro Slávik. Dnes pofrčí hit od Báry Basikové bosa NOVA, bosa NOVA, modleme se zas a znova bosa NOVA...

20:12 - V kočáře nakonec jede celá porota. Jan Kraus, Lucie Bílá v rudých minišatech s tylovou vlečkou a Jaro Slávik. Lucka vypadá pekelně. Tak kdopak se první bude smažit v pekle?

20:10 - Začínáme! Moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch odstartovali finále! Pro oba je to prý stejně významné jako den, kdy přišli na svět! Tak uvidíme, jak náročný to dnes bude porod... Doposud byla semifinálová kola těmi nejdelšími porody na světě.

20:09 - Pod pódiem čeká spřežení běloušů, zřejmě lipicánů, kteří přivezou porotkyni Lucii Bílou.

20:07 - V hledišti už sedí Dominátor Dominik Hašek, sexy moderátorka Martina Gavriely a šéf Zdeněk Pohlreich. To bude maso!


Fotogalerie
41 fotografií