Marián Zázrivý je typickým příkladem hvězdy z lidu. Chlapík, který si v minulosti prozpěvoval po domě a neměl častokrát co jiného na práci, teď díky show dostává nabídky, o jakých se mu ani nezdálo. "Už když jsem poprvé zazpíval v show, tak mi volal jistý producent, že by se mnou chtěl spolupracovat. Později se mi ozval i i z Prahy. Dokonce se tam můžu i přestěhovat, pokud bych tam šel pracovat," řekl nadšeně Zázrivý, který momentálně stále žije u sestry a je nezaměstnaný.

681956:gallery:true:true

Z úspěchu se rozbrečel

Věří, že se bude v budoucnu moci živit zpěvem a určitě jednu z nabídek přijme. Zázrivý si zřejmě uvědomil, že ho v rodné zemi nic nedrží. Těžké časy by konečně mohlo vystřídat něco příjemnějšího. Sám se totiž nejednou zmínil o tom, že se mu žije těžko.

"Když jsem zjistil, co tato show způsobuje, tak jsem se trochu i lekl. Lidé mě začali poznávat na ulici, pak mě kritizovali, když jsem zazpíval špatně. Bylo to těžké. Dokonce jsem onemocněl a cítil jsem se špatně. Mnohokrát jsem si i pobrečel. Bylo to tím napětím, ale pořád jsem věřil, že se něco v mém životě změní. Byl jsem velmi smutný a chtěl bych začít od začátku," říká Marián, který by byl rád, kdyby se mu podařilo natrvalo odejít ze Slovenska. Práce a jiné prostředí by ho tak mohli vytrhnout z problémů, které má.

647577:gallery:true:true

Exmanželka mu platila školu

Kromě toho, že žije v Popradu, kde si nemůže najít práci, trápí ho i bývalá manželka Zulfizer, která s ním nechce vůbec komunikovat. "Nebudu ji do ničeho nutit. Telefonoval jsem jí už několikrát, ale nechci být na obtíž. Byl bych rád, kdyby se vrátila. Vím však, že má vlastní život," vypočítává Zázrivý, kterému nejkrásnější chvíle v životě přináší právě zpívání. Proto věří, že se mu podaří žít jinak. "Ve všem mi musela pomáhat, i školu mi platila. Každá rána potřebuje čas na zahojení. Já jsem si tímto už prošel a doufám, že to bude v budoucnu jiné," uzavírá.