"Vůbec nám to ještě nedochází, je to neuvěřitelné, že jsme vyhráli. Všem, kteří nám fandili a posílali hlasy děkujeme a kámošům z Brna slibujeme, že bude pořádný mejdan," prohlásili krátce poté, co těsně před prahem nechali operního pěvce Mariána Zázrivého. Marián překvapivě svou prohru nesl statečně a ani neplakal.

Jejich dokonalé vystoupení od začátku dostávalo do kolen nejenom porotkyni Lucii Bílou, ale všechny diváky, kteří mají rádi vypracovaná nahá těla.

"Byli jsme se Zdeňkem ze začátku dost skeptičtí, protože jak cvičíme celý život, nepřipadá nám to až tak vyjímečné a nepočítali jsme s tím, že by se to mohlo líbit v rámci takové soutěže, kde se sejde řada různých talentů," říká skromně Petr. Oba gymnasty v brněnské hale podporovaly přítelkyně a hojný počet kamarádů.

Fotogalerie
5 fotografií

Gymnastika je pro Zdeňka a Petra jen hobby, oba mají své profese, v nichž jsou úspěšní. Zatímco Petr vystudoval vysokou textilní školu a založil sportovní značku, která dodává na trh oblečení především pro tanečníky. Zdeňkova profese nemá s gymnastikou nic společného - je vystudovaný matematik. Pracuje v automobilovém průmyslu (seřizuje testery) a kromě toho si z matematiky právě dělá doktorát.

"Ale třeba se mu ta jeho matematika přece jen při cvičení trochu hodí. Možná si v duchu počítá všechny kroky a matematická přesnost mu pomáhá při tvoření choreografie," směje se Petr svému parťákovi.