Na adresu šestadvacetileté, sto osmdesát centimetrů vysoké Vignerové lze také říci, že ke klasicky líbivým ženám nepatří. Její přitažlivost tkví v jinakosti, nikoli komerčním, obecně uznávaném půvabu.

Na klasickou krásku má totiž Aneta možná až příliš protáhlou tvář, mohutnou bradu a velké odstáté uši, jež se staly tématem řady diskuzí. Jiná dívka by s nimi šla na plastiku, možná by si nechala zvětšit ňadra, jak to mnohé adeptky na titul Miss ještě před soutěží dělají. Ale Vignerová si jedinečnosti váží a z odchylek od zavedené normy krásy nemá mindráky. Nechce se stát se sériovým produktem továrny na krásu, což je moudré a sympatické. Výsledkem toho všeho je, že někoho její zjev přitahuje a jinému pranic neříká.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová: Z výstřihu jí koukaly bradavky! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Ve vyhledavači Googlu či na Seznamu cz. příliš článků o Vignerové nenajdete. Přestože jako Miss ČR 2009 působí na společenské scéně pět let. Pokud se o ní píše, tak často v souvislosti s muži, dnes už ex partnery, jimiž byli herec a muzikant David Kraus či fotbalový borec Tomáš Ujfaluši. A nedávno se stala hvězdou společenských rubrik díky poněkud nezvládnuté konzumaci tequily, kterou ona sama na sociální síti face book vehementně popírá. Nicméně by si tato exoticky působící bruneta zasloužila, aby o ní občas padla zmínka i na poli módy, jejíž pravidla pochopila lépe než většina tuzemských dívek s titulem Miss.

Aneta Vignerová sice žádnou originální kreativitu do stylingu nevkládá, nicméně z toho, co se nabízí, je trendy zavedené, si dobře vybírá. Pokud ujede, tak nijak katastrofálně a také umí, což je podstatné, dát zavedenému outfitu punc šarmu, osobitosti.

Františka Čížková

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová: Chlapa nechci! Uspokojím se sama ... Jan Jedlička, Thomas Kruchina