Je to tradice, kterou zavedla princezna Diana, když s čerstvě narozeným princem Williamem vyšla pár hodin po porodu před porodnici a svého syna představila široké veřejnosti. Královský hlasatel navíc hned po narození lidem oznámí pohlaví dítěte a také jeho váhu, výšku, přesný čas narození a také zdravotní stav maminky.

Toho všeho chce být ale vévodkyně Meghan ušetřena. Proto se s princem Harrym rozhodli nechat veškeré detaily porodu pro sebe a také počkat s ohlášením a představením miminka veřejnosti až na vhodnou chvíli.

Podle britských médií budou chtít nastávající rodiče své dítě nejdříve představit nejbližší rodině, včetně prababičky královny Alžběty II. Teprve poté se pochlubí potomkem lidem.

Je tedy zřejmé, že královský pár si domů pozve pár vybraných novinářů a fotografů a společně vyberou místo, kde udělají oficiální fotografii s novým členem rodiny. Tyto fotografie pak nejspíš zveřejní Buckinghamský palác skrze novou kancelář vévodů ze Sussexu.

Britové také doufají, že Meghan s Harrym sdílí snímek novorozeného potomka na jejich novém instagramovém účtu, který založili teprve nedávno a už teď má miliony sledujících. Takové snímky jsou očekávány zhruba dva až tři dny poté, co se miminko narodí.

Fotogalerie
54 fotografií