Po operaci kyčelního kloubu zpěvačka Marcela Holanová, bývalá manželka komika Karla Šípa (73), přímo zářila optimismem. „Je mi mnohem lépe. Jsem ráda, že to mám za sebou. Doufám, že se znovu dostanu do formy,“ nechala se slyšet koncem května rusovlasá umělkyně. Na slavnostním večeru Muže roku 2019 se však objevila s francouzskou berlí a pohyb jí viditelně činil problémy. Místy se dokonce musela přidržovat zpěváka Josefa Vágnera (29), který jí byl (doslova) velkou oporou!

„Už mám sice tři měsíce od operace, ale pořád to bolí. Chodím na rehabilitace, ale už vystupuju. Vybelhám se na jeviště sice bez berle, ale pak se musím o něco opřít. Snad budu brzy v pořádku,“ postěžovala si webu Super.cz Holanová, a na první pohled bylo vidět, že není během slavnostního večera zcela ve své kůži. Jindy energická žena nyní pouze posedávala. Nezbývá než doufat, že bolesti, které ji trápí, jsou skutečně způsobeny pouze operací, a nesouvisí s ničím vážnějším, jak se alespoň šuškalo mezi účastníky akce…

Poslední dobou se zkrátka na Holanovou vrší jedno neštěstí za druhým. Minulý rok byl podle jejích vlastních slov přímo katastrofální. Na domě, který rekonstruuje, došlo k zásadním stavebním chybám, a jejich odstranění ji přijde na desetitisíce korun. Na chatu jí spadl strom a zcela jí zničil střechu. A kromě problémů s kyčlí se potýkala i s takzvaným „fotbalovým tříslem“, což je lékařské označení nataženého nebo natrženého třísla. Už by si doopravdy zasloužila chvilku klidu.

VIDEO: Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace! 

Video
Video se připravuje ...

Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace! Kateřina Štichová, Petr Soukup

Fotogalerie
35 fotografií