Po pětadvacetiletém manželství ji podvedl manžel a v roce 2003 se s ní rozvedl. Náplastí na bolest prý ale Holanové nebylo ani finanční vyrovnání, které od Šípa dostala. „Nebyla to satisfakce. Žádné peníze tu bolest a to všechno nedají vyvážit. To nejde,“ vysvětlovala v rozhovoru pro Aha! zpěvačka, která tehdy dokonce uvažovala i o sebevraždě.

„Uvědomila jsem si, že když se vám taková věc stane ve věku jako mně, tak se vám všechno zhroutí. Přijdete o přátele, o sebevědomí, o rodinu, absolutně o všechno. Začínáte hlavně znova. A to je strašně těžký," přiznala Holanová. „Naštěstí jsem dokázala žít dál a postavit se na vlastní nohy.“

Svému exmanželovi, který se znovu oženil a s druhou manželkou Ivou zplodil syna Honzu, už prý dokonce odpustila. „To se táhlo hodně dlouho, ale ještě předtím, než to bylo vyřešený, tak jsem mu odpustila,“ objasnila. Sama ale zatím novou lásku, která by vydržela, nenašla. „To musí přijít samo od sebe. A zatím to nepřišlo.“ posteskla si zrzka, které by se přitom opora milované osoby velmi hodila.

Kromě domu v pražských Modřanech má totiž také chalupu na severu Čech, kde má roubenku i její kolega Karel Gott (79), s nímž nazpívala nesmrtelný duet Čau lásko. Obě nemovitosti ale rekonstruuje a neustále jí osud hází klacky pod nohy.

„Zjistilo se ale, že při rekonstrukci udělali chyby a já to nereklamovala,“ vysvětlovala s tím, že se dokonce musela i soudit. Na chalupě pak pro změnu zasáhl přírodní živel. „Na jaře mi spadl na chalupu obří smrk. Jak byly ty velké vichry, tak to spadlo na střechu a celou ji to rozbilo.“

„Mrzí mě jen, jak někteří lidé dokážou být zlí a nepřející. Vidí jen to, že mám dva domy, ale nikdo nechápe, že je to hlavně starost a udržování,“ dodala zklamaně Marcela.

VIDEO: Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace!

Video
Video se připravuje ...

Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace! Kateřina Štichová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
36 fotografií