Přestože zpěvačka Marcela Holanová na první pohled vypadá velice mladistvě, člověk by jí klidně tipoval ještě o řadu let méně, než jí doopravdy je, její tělo ji zradilo a ona teď kulhá. 

„Mám pravděpodobně buď natržené, nebo natažené tříslo. Přestože jsem zpěvačka, diagnóza byla fotbalové tříslo, což mě velmi pobavilo," svěřila se sympatická umělkyně Sedmičce. Bolestmi trpěla i na jedné společenské akci, kam dorazila zazpívat. I přes zjevnou agonii se však překonala a vystoupila.

Uplynulý rok byl pro ni podle jejích vlastních slov katastrofální. Nic se nedařilo. „Myslím si, že celý loňský rok nebyl pro nikoho dobrý, přestože mám ráda osmičky a čekala jsem, že to bude to nejlepší, co může být. Mně ten rok nepřišel dobrý vůbec v ničem. Pracovně fajn, ale haprovalo mi zdraví, a jak pořád rekonstruuji dům, tak s tím mám starostí, že by to vydalo na knížku,“ povzdechla si.

Na domě, který rekonstruuje, došlo totiž k zásadním stavebním chybám, a jejich odstranění přijde herečku na desetitisíce korun. Jelikož je oblíbená zpěvačka nereklamovala již při převzetí, musela podstoupit celou řadu soudních stání. 

„Mrzí mě jen, jak někteří lidé dokážou být zlí a nepřející. Vidí jen to, že mám dva domy, ale nikdo nechápe, že je to hlavně starost a udržování,“ postěžovala si umělkyně zklamaně Blesku minulé léto.

Zpěvačka navíc kromě domu v pražských Modřanech vlastní i chalupu na severu Čech, ve stejné lokaci, kde má roubenku i její pěvecký kolega Karel Gott (79). S tím ostatně Holanová před lety nazpívala nezapomenutelný duet Čau, lásko nebo Náš song. Chalupu jí loni zasáhl přírodní živel. Konkrétně tedy spíše urostlý smrk. „Jak byly ty velké vichry, tak to spadlo na střechu a celou ji to rozbilo,“ popisovala své nesnáze před půl rokem. To ještě netušila, že bude co nevidět muset řešit i podlomené zdraví...

VIDEO: Marcela Holanová: Hodně jsem se naučila od Gotta!

Video
Video se připravuje ...

Marcela Holanová: Hodně jsem se naučila od Gotta! Kateřina Štichová, Petr Soukup

Fotogalerie
18 fotografií