Když se poprvé objevily v médiích vaše společné fotky, spoustu lidí to překvapilo. Jak jste se dali dohromady?

TOMÁŠ: My jsme o sobě s Káčou věděli už dlouho, ale v minulosti jsme samozřejmě oba ještě měli své životy, takže jsme se tak nějak míjeli. No a teď jsme na sebe narazili znovu, oba svobodní, a prostě to vzniklo… A zaplať panbůh za to!

KATKA: Mě hlavně hrozně překvapilo, jak to všechny překvapuje! Nevěřila bych, kolik se najde lidí, kteří budou mít potřebu se k nám vyjadřovat. Všichni to hned začali řešit, rozebírat, posílat mi „zaručeně“ dobrý rady nebo prostě jen útočit. To jsem nečekala. Proto jsme se taky snažili ten vztah tutlat co nejdýl, bohužel hned jedno z našich zásadních rande bylo monitorováno fotografy. Setkala jsem se dokonce s názory, že jsem ty paparazzi pozvala sama, tak to už mi přišlo šílený. (směje se) Za tu dobu v českém showbyznysu jsem zažila i odvrácenou stranu toho „být známou“ a vzhledem ke zkušenostem bych byla právě teď docela ráda neviditelná.

Říkáte jedno z důležitých rande… Jaké bylo to první?

KATKA: My jsme se s Tomášem shodli, že o tom úplně prvotním seznámení mluvit nebudeme, protože to je takový to hezký a intimní, co bychom si chtěli nechat fakt jen pro sebe. Ani jeden nestojíme o to, co se kolem nás teď děje, nechceme ten vztah prožívat takhle online a na očích všech. Udělali jsme výjimku jen pro váš Blesk magazín. Já jsem doteď mlčela a nedala jediné vyjádření. Poučily mě zkušenosti... Oba jsme si v životě prošli určitým peklem, což nás zformovalo, a teď doufáme, že to všechno dopadne už jenom dobře.

TOMÁŠ: Ale jasně že jsme počítali s tím, že se to časem ven dostane, že nás někde někdo odhalí. Jen ne, že to bude tak brzy. Mně to je ale vlastně jedno, jsem v tomhle flegmatik, házím takový věci za hlavu. Hůř to nesla Kačka, takže jsem se bál, aby to nějak nezasáhlo mezi nás dva. To se naštěstí nestalo.

Musel jste Katku dobývat?

TOMÁŠ: No jasně. Já ji dobývám pořád.

KATKA: Jiskra tam byla hned. Hrozně se mi líbilo, že hned při našem prvním setkání řekl, že jsem přesně taková, jakou si mě představoval, a že budeme spolu. Měl to brzy vyřešený (směje se). To bylo hezký.

TOMÁŠ: Lehký obstrukce jsi dělala! (směje se) Já to ale chápu, Katka se mě prostě trochu bála. Mám nějakou pověst a kolem ní se hned vyrojila spousta „skvělých“ kamarádů, kteří ji neváhali varovat. Takže se lekla, nedivím se. Ale už je to v pohodě, a to je hlavní.

KATKA: V tom má Tomáš pravdu. Navíc se ten náš vztah brzy začal řešit v médiích a psaly se strašný hlouposti.... Zkoumaly se naše Facebooky, psalo se, že mi hned běžel koupit značkovou kabelku z Pařížské. To je úplná blbost. Já si kabelky kupuju sama, umím si na ně vydělat, nepotřebuju k tomu chlapa, co by mě dotoval. Je mi ukradenej Tomášův majetek, označovat mě za zlatokopku je obrovský omyl. Já měla naopak vždycky kluky, za který jsem platila. Ne naopak. Jsem naprosto soběstačná, ať se to někomu líbí, nebo ne. Hodně pracuju a díky tomu vydělávám peníze, které mi umožňují žít život, jaký chci. Všechno jsem si to poctivě vydřela, vždycky to nebylo tak růžový. Znám dobře úděl samoživitelky a stojím nohama na zemi. Mám svoje auto, účet i byt a Tomášovy peníze nepotřebuju.

TOMÁŠ: To, že by se mnou Katka byla kvůli penězům, je nesmysl. Asi to někoho může napadnout, ale já vím, že to tak není, ona tyhle věci tak vůbec nevnímá.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaké plány měl Tomáš Řepka v roce 2011:  Jan Jedlička, foto: Jan Tůma

Katko, jste jednou z tváří televize Barrandov, kde moderujete pořad Aféry, máte blog a další aktivity. Tomáš ale, co skončil s fotbalem, nepracuje. To vám nevadí?

KATKA: Takhle… Tomáš je první z mých partnerů, o kterým můžu říct, že byl ve svým životě prokazatelně úspěšný. A nemá mindráky. Čímž odpadá spousta problémů, které jsem ve vztazích dřív prožívala. Šlo totiž o kluky, kteří na svůj úspěch teprve čekali, teprve o něj usilovali. A to, že jsem vidět a dělám práci, jakou dělám, nemohli rozchodit, vznikaly kvůli tomu hádky, vozili se po mně… To tady absolutně nepřipadá v úvahu, protože Tomáš už svůj úspěch zažil. Tuhle kolonku má odškrtnutou. A já navíc nechci chlapa měnit. Přijímám všechny ve svém životě takové, jací jsou. Jak se rozhodne naložit se svým životem dál, je jen jeho věc, a jestliže má nějaký resty z minulosti, vyřeší si je podle sebe.

TOMÁŠ: Je fakt, že co jsem skončil s fotbalem, byl jsem doma, což pořád trvá. Ale zas to není tak, že bych nic nedělal. Chystám se psát třetí knihu, celou tu dobu jezdím po různých akcích, za které mi platí, a hlavně chci na starý kolena začít trénovat fotbalisty, takže tomu se teď hodlám věnovat.

Takže to není tak, že byste byl na mizině, jak se spekuluje?

TOMÁŠ: To určitě ne. Ale já jsem vlastně rád, že se to píše, aspoň mám klid a nikdo po mně nic nechce. (směje se)

KATKA: A i kdyby byl, já se spokojím s málem. (směje se) To je samozřejmě nadsázka, ale chci říct, že mi po předchozích zkušenostech stačí, když se ke mně chlap chová hezky. A Tomáš se ke mně chová hrozně hezky. Říká se o něm všechno možný, že je agresor a podobně. Toho jsem si teda opravdu nevšimla. Myslím, že každá ženská v chlapovi probouzí určitý rysy chování. A já z podstaty nejsem hysterka, uvažuju spíš racionálně, jsem v něčem jako kluk, chci mít doma pohodu a spoustu věcí, co jiný holky rozčiluje, neřeším… Možná to je ten důvod, proč jsme spolu a funguje to.

Dá se říct, že vás Katka zklidnila?

TOMÁŠ: Myslím si, že ano. Ona je nad věcí, všechno řeší v klidu a umí mi vše v pohodě vysvětlit. Takže jo, zklidnil jsem se vedle ní. Ale zas nechci, aby to vypadalo, že jsem byl dřív nějakej magor. To, co se o mně traduje, je fakt z velké části jen jakási nálepka, která vznikla z toho, jak jsem se choval na hřišti. Ale fotbal a soukromí jsou dvě různý věci.

Video
Video se připravuje ...

Tenhle pár je už minulostí, video z focení však stále zůstává sexy - focení silikonové krásky Vlaďky Erbové a sparťanského obránce Tomáše Řepky v roce 2011 Top Star Magazín - TV Prima, hudba: Yellow

Nicméně do škatulky »hodný kluk« asi nepatříte. Katko, vy jste už měla kontroverzní partnery, nechtěla jste právě toho hodného?

KATKA: No jo, ale my holky si můžeme představovat cokoliv a ta realita je pak beztak úplně jiná. (směje se) Jasně, když si o Tomášovi člověk něco přečte na internetu, tak se zděsí. Ale zděsí se, i když si něco přečte o mně. Já na nálepky nedám. Kdyby ano, nikdy bych nechodila s Martinem Tůmou, otcem Claudie, nikdy bych nechodila s Kazmou, který měl těch nálepek tisíce. Ale o tom to není, jde o to, jestli si ti dva konkrétní lidi rozumí.

Vy si zjevně rozumíte, vypadáte zamilovaně…

KATKA: My jsme zamilovaní. Já teď čtyři roky nebyla s nikým spojována, což neznamená, že bych byla sama. Jen jsem to uměla skrývat. A za celou tu dobu jsem se tohohle označení bála. Říct, že to je láska, na to jsem se necítila. Ale tohle je. Tomáš mě naprosto dostal tím, že o tom veřejně začal mluvit jako první. Nechtěla jsem to po něm, nikdo ho nenutil...

Nevyděsilo vás, když po pár měsících vztahu vykřikoval do světa, že vás miluje?

KATKA: Nevyděsilo, udělalo mi to radost. To by přece potěšilo každou. Pro mě je to rytířský gesto, protože kdyby nechtěl, nikdo ho k tomu nedonutí. On není člověk, co by se nechal do něčeho vmanipulovat. Navíc to vnímám stejně.

Tomáši, vy jste v médiích své soukromí nikdy nerozebíral, co vás to popadlo?

TOMÁŠ: Prostě to tak cítím, je to tak a měl jsem opravdu potřebu to říct.

Taky jste řekl, že to, co teď prožíváte, je úplně jiné než dřív. V čem?

TOMÁŠ: Úplně jinak si to užívám. Už mám možnost srovnání s mými předchozími vztahy a tohle je prostě někde jinde. Jasně, ty začátky jsou vždycky krásný, ale tenhle pocit, co mám teď s ní, jsem fakt dřív nezažil. Je to zkušenostma, kterýma jsme si oba prošli, věkem, tím, že máme jasně daný, co od života chceme…

Zmínil jste i věk, což mě přivádí zpátky k vám, Katko. Vy jste dřív sama tvrdila, že vás starší chlapi neberou. Co ta změna?

KATKA: To jsem říkala, ale nás s Tomášem dělí šest let, to zase není tolik. Nicméně je fakt, že jsem měla mladší kluky. To, že je Tomáš starší, ale určitě vnímám jako přínos, protože je to hotovej chlap. Už jím necloumají komplexy, které mají mladší kluci. Já si je nevybírala cíleně, ale podvědomě jsem si asi myslela, jsou pro vztah jaksi otevřenější, tvárnější… To byla chyba. Teď vidím, že je mnohem lepší, když chlapa zformují právě ty zkušenosti. Dobrý i špatný.

Co na váš výběr partnera říká rodina? proběhlo seznámení?

KATKA: Seznámení zatím neproběhlo, na to je čas. Třeba moje máma, když jsem jí to poprvé řekla, byla zděšená. (směje se) Ale už se to uklidňuje, sama vidí, že je to vážný. Rodina se nejvíc bála, aby se to nedotklo mé dcery, ale dobře vědí, že v tom jsem byla vždycky rozumná a Claudie je u mě na prvním místě. Fakt nejsem typ, jako některé mé kolegyně ze showbyznysu, co by dítěti představoval šest nových tatínků do roka. Partnera jí představím, až s ním budu dlouho a budu si tím naprosto jistá. S Tomášem se to asi časem stane, ale ještě ta chvíle nepřišla.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Kateřina Kristelová už nechce být sama! Rande střídá rande David Turek

Ještě nedávno přitom Kateřina  Kristelová žádný vztah ani nehledala. Nevyžádané milostné nabídky, kterých jí chodily přehršle, zarytě ignorovala a soustředila se hlavně na práci a na svou dceru. Dokonce žertovala, že všechny ty „slavné penisy“, které jí pravidelně přistávaly v elektronické poště, jednou zveřejní:

Video
Video se připravuje ...

Kristelová nemá chlapa, ale zato má mail zahlcený penisy slavných mužů!  Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií