Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Hvězdy seriálů Ordinace a Přístav se svlékly do naha! Páni, to je pohled!

/
  • Hvězdy seriálů Ordinace a Přístav se svlékly!
    29. června 2016 ● 12:07

    Před kamerou jsou jako ryby ve vodě, ale před objektivem Jakuba Ludvíka (45) se z mladých seriálových hereček stávají stydlivky. Přesto se mu povedlo svléknout je do naha! „Dívky jsem fotil pro diář, je to cílený projekt. Není důvod se stydět, jsou krásné,“ řekl Blesku fotograf celebrit s tím, že ostýchavost z nahoty je normální, ale po pár cvaknutích se z hereček vždy stanou téměř profesionální modelky.

  • 1.

    SANDRA ČERNODRINSKÁ (27): Ani to nebolelo!

    Pro seriálovou dceru Martina Dejdara (51) z Přístavu to bylo také první focení aktů. Svlékání ale neprožívala zdaleka tak dramaticky jako její kolegyně. „Asi dvě hodiny probíhalo líčení a natírání barev na tělo, pak se udělalo cvak cvak a bylo to! Takže i když jsem se styděla, bylo to rychlé a bezbolestné,“ tvrdí představitelka Johany Skálové, o jejímž osudu v seriálu se po prázdninách bude teprve rozhodovat.

    SANDRA ČERNODRINSKÁ (27)
    Autor: Foto pro Blesk – Jakub Ludvík, TV Nova, FTV Prima a archiv Blesku

  • 2.

    KRISTÝNA KOCIÁNOVÁ (31): Dostala Ludvíka do nemocnice

    Matka samoživitelka z primáckého Přístavu měla velkou podporu ve své sestře Báře, která je lékařka. Ještě že tam byla! „Bára dojela s Jakubem na pohotovost na rentgen. Měl totiž, chudák, něco s nohou,“ vzpomíná Kristýna, která se styděla snad nejvíc ze všech hereček. „Jakub mě přesvědčil, že výsledek bude stát za to a že mi to zvedne sebevědomí. Což se taky stalo! Navíc díky skvělému bodypaintingu nebylo nic vidět ani během focení,“ oddechla si herečka.

    KRISTÝNA KOCIÁNOVÁ (31)
    Autor: Foto pro Blesk – Jakub Ludvík, TV Nova, FTV Prima a archiv Blesku

  • 3.

    BARBORA JÁNOVÁ (23): Vystrkovala zadek na lidi

    Doktorka Barbora Nývltová z novácké Ordinace svou obnaženou krásou potěšila i úplně cizí lidi. „Takhle nahá jsem se fotila skutečně poprvé, musela jsem se dlouho odhodlávat. Člověk se do toho potom dostane, ale je to skutečně nepříjemné. Navíc já stojím na balkoně, ale pod ním byla restaurace se zahrádkou, kde seděli hosté. Pořád jsem kontrolovala, zda se koukají. Na můj zadek bylo vážně dobře vidět...“ směje se herečka.

    BARBORA JÁNOVÁ
    Autor: Foto pro Blesk – Jakub Ludvík, TV Nova, FTV Prima a archiv Blesku

  • 4.

    DENISA PFAUSEROVÁ (27): Obnažená princezna

    Takhle prý hvězdička Doktorů z Počátků nechodí ani sama doma! „Prvotní záměr byl dát mi křídla, abych působila jako padlý anděl. Chtěli jsme na té fotce ukázat i víc, ale zrovna jsem dotočila princeznu v pohádce Řachanda, tak se to nehodilo,“ vysvětlila herečka. „Docela jsem se klepala, byla jsem nervózní, nejsem holka na nahé focení. Ale s Jakubem se známe už déle, takže se to celé neslo v přátelské atmosféře,“ dodala. Nerozhodilo je prý ani věčně padající světlo!

    DENISA PFAUSEROVÁ (27)
    Autor: Foto pro Blesk – Jakub Ludvík, TV Nova, FTV Prima a archiv Blesku

    Fotogalerie
    5 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

maledivy2016: Kdy ukáže pysky?

(29. 06. 2016 14:43)

spania: No jo,pro prachy se každá svlékne,i ty největší stydlivky

(29. 06. 2016 12:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy