Zpěvačka Iva Frühlingová se po rozchodu s přítelem Honzou v minulém roce rozhodla odstěhovat se ze svého bytu v Uhříněvsi. „Byt na rok pronajmu a vrátím se do Paříže. Co bude dál, neřeším,“ přiznala tehdy.

Nyní se Iva na pár dní vrátila do Čech, aby zde nafotila kampaň pro nový obchod s francouzskými sedačkami, který se otevře v lednu příštího roku. Celé focení probíhalo pod taktovkou známého fotografa Ondřeje Pýchy.

Iva kampaň fotila společně s modelkou Ivetou Lutovskou a Hankou Svobodovou. Každá je jiný typ. Jedna blondýna, druhá brunetka a třetí černovláska. Modelky tak pózovaly různě. Iveta přizvala k focení svého manžela Jardu Vítka, kteří pózovali na téma nejlepší svatební fotografie. Iva Frühlingová byla opřená o sedačku jako žena emo spolu s dalšími sexy modelkami a Hanka pak předvedla rozverné pózy v modrých šatech na černobílé sedačce.

"Sedačky jsou překvapivě hodně levné, konečná cena je i včetně daně, montáže a dopravy," říká nevěřícně Iva Frühlingová, podle které se jedna z nabízených sedaček bude také jmenovat.

Fotogalerie
6 fotografií