Nadějný muzikant a hvězda Nemocnice na kraji města - Nové osudy, nemá kam hlavu složit a nezbývá mu nic jiného než se přestěhovat ke svému dědovi Josefu Mixovi na pražské Vinohrady.

Fotogalerie
1 fotografie


"Já se s ním nerozešla, to on se mnou," potvrdila smutná Adéla Blesku. Nevěra se jí hodně dotkla, a tak se po dlouhém rozvažování rozhodla Ondru z domu vystěhovat. Nechtěla prodlužovat trápení o další měsíce. Pro své manželství udělala v minulosti hodně. Postavila dům v Pyšelech, kde bydlí i její rodiče, a pracuje za dva.

Remkovou podle informací Blesku rozlítilo, že Ondra se neměl vůbec k rozvodu a řeči příbuzných, že se k Adéle stejně jednou vrátí, ji už přestaly také bavit. "Ondra tu má svůj pokoj a já ho tady jen vítám," potvrdil Blesku Ondrův azyl Mixa.

Nejoptimističtější je bratr Adély Dalibor Gondík. Stále doufá, že se švagr dá se sestrou dohromady. "Mám rád Adélku i Ondru," svěřil Blesku s tím, že už kvůli malé Nelince by k sobě Adéla a Ondřej měli najít cestu. Třeba dědeček Josef Mixa a maminka Zuzana Mixová potomkovi náležitě domluví.