Manželství se jim hroutí. Kdo je na vině? Může za konec vztahu Adély Gondíkové (35) a Ondřeje Brouska (27) hudebníkova nevěra? Více o rozpadu jejich manželství najdete zde a zde.

Nebo se snad již první trhliny v jejich důvěře objevily v červnu 2007, kdy byla Adéla viděna, jak míří na hotelový pokoj s jiným mužem?

Adéla to nejprve s Honzou rozjela na tanečním parketu
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Vše se odehrálo po skončení soutěže Bailando, tančím pro tebe. Na večírku v klubu Solidní nejistota to Adéla pořádně rozjela. Alkohol tekl proudem, a proto se není co divit, že za chvíli šel ostych stranou.

Pak se ještě zdrželi na baru...
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Herečka a moderátorka začala na parketu odvážně tančit s choreografem Janem Tománkem. A nikdo z přítomných se jejich kreacím moc nedivil. V zákulisí soutěže se totiž již dlouho šuškalo, že mezi nimi je něco víc než jen kamarádství.

Adéla se s Janem na parkovišti něžně objímala
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Reportéři Blesku pak páreček nachytali, jak se v objetí odebral k autu a vyrazil na pokoj v hotelu Praha, kde byli všichni soutěžící ubytováni.

Aby nakonec zamířili do hotelu Praha.
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Adéla následně tvrdila, že tam na ně čekala Tománkova manželka, ona prý spala ve svém pokoji. A její manžel jí uvěřil a malé ´povyražení´ odpustil. Ale ne na dlouho...

Fotogalerie
9 fotografií