Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Roční Emmě se táta už domů nevrátí, otrávil ho plyn: Manželka se na pohřbu neubránila slzám

Autor: shp - 
2. června 2015
05:38

Když se s ním loučila, netušila, že ho vidí naposledy. Z práce se už nikdy nevrátil. Táta a manžel Petr (†28) ve slovenských Mochovcích zemřel na otravu nebezpečným plynem v elektrárně. Poslední rozloučení s ním bylo nesmírně emotivní. Manželka Míša se neubránila slzám.

Fatální úraz se stal v elektrárně. Petr se nadýchal nebezpečného argonu a přivolaní záchranáři mu již nedokázali pomoci. Během děsivé chvíle přišla manželka o milujícího chotě a dcera o otce, na kterého si pravděpodobně nebude pamatovat.

S tragicky zesnulým Petrem se na hřbitově ve Vyšné Rybnici rozloučili jeho nejbližší – přátelé i rodina. Spousta z nich se ještě nesmířila s tím, že usměvavého mladého muže už nikdy neuvidí.

Zdrcená Míša se pak ve smutečním průvodu neubránila slzám. Na výchovu malé Emmy zůstala sama. Bolest, kterou teď prožívá, nelze popsat. Na pohřbu jí byli oporou příbuzní, manžela jí však nikdo nenahradí.

Otravou Petra se zabývá už inspektorát práce a policie. Ti musí přijít na to, zda byla v elektrárně dodržena všechna bezpečnostní opatření a nikdo nepochybil.

zelena.karkulka ( 2. června 2015 23:05 )

 Podle xichtu ho spíš ubodaly včely,ne?

bjuno ( 2. června 2015 10:22 )

Je to smutné, ale podle fotky by se stejně vysokého věku nedožil. Vždyť by ho zabila tloušťka - obličej měl zalitý sádlem...

gabi50 ( 2. června 2015 10:11 )

Hm, tak to je opravdu divné, že na tomto pohřbu se manželka neubránila slzám. Na jiných pohřbech se obvykle pozůstalí řehtají, až se za břicha popadají . Dementi z Plesku opět bodují

naidka ( 2. června 2015 09:48 )

Když se mu to stalo v práci, je to pracovní úraz s následkem smrti. Pokud při práci dodržel bezpečnostní opatření, měla by rodina dostat od zaměstnavatele odškodné.

mair ( 2. června 2015 09:17 )

 Autor článku "shp" zřejmě není při smyslech. Nadpis o tom svědčí.

Zobrazit celou diskusi