Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřbili krásnou Andreu, které vrah urval uši: Zdrcená matka se zalykala slzami

Autor: shp - 
21. května 2015
21:05

Byla mladá a krásná, ale narazila na nesprávného muže, kterému věřila. Norbert (40) krásnou Andreu (†25) zbil, urval jí uši, znásilnil ji a poté zavraždil. Mladou Slovenku nyní pohřbili její blízcí. Šlo o velmi emotivní pohřeb…

Rodiče, přátelé a kolegové se ve čtvrtek naposledy rozloučili s prodavačkou Andreou, která byla chladnokrevně zavražděna. Chvíle to byla nejtěžší pro maminku Márii, která přišla o nejcennějšího člověka ve svém životě.

Na pohřbu milované dcery se neubránila úpěnlivému pláči. Bolest Márie se snažili zmírnit alespoň kamarádi zesnulé, kteří ji podpořili objetími a dodávali jí tak sílu v nejhorších okamžicích jejího života.

Slzám a pláči se neubránili ani kolegové ze supermarketu, kterým chybí jejich drahá kolegyně. Všichni, kteří měli Andreu rádi, odcházeli z pohřbu s pocitem, že si takovou hrůzu nezasloužila.

Andrea se před týdnem stala obětí hrůzného činu. Její zohavené tělo našel kolemjdoucí pohozené na hromadě hlíny. Byla polonahá, chyběly jí šaty a podle všeho byla znásilněná. Norbert je již naštěstí za mřížemi.

 

 

jm51 ( 21. května 2015 22:57 )

vy dva kreténi, vám bych je s chutí urval... zas..rané ***

ellenic ( 21. května 2015 22:35 )

Velký smutek za tak mladou dívku . Doufám, že mu spoluvězni v kriminále dají co proto. Některé příspěvky jsou hrubé a neuctivé ke zmařenému životu. Styďte se, jen kdyby se jednalo o Vaše blízké, to byste se tak hnusně nevyjadřovali .

honza54.. ( 21. května 2015 22:13 )

Uši jsou ještě v pátrání

honza54.. ( 21. května 2015 22:10 )

Demente

Zobrazit celou diskusi