Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální smrt Andrey, které vrah utrhal uši: K vraždě se přiznal její expřítel!

Autor: shp - 
14. května 2015
13:08

Od nalezení těla brutálně zavražděné Andrey (†25) v Bratislavě uplynul teprve den, a policii se dostal do rukou už první podezřelý (40)! K vraždě krásné Slovenky se podle informací Nového Času přiznal její expřítel!

K jeho dopadení pomohly indicie, které policistům řekli kamarádi Andrey, kteří prahnou po spravedlnosti. Právě přátelé zavražděné označili jejího expřítele jako možného vraha. Muž se podle všeho již k ohavnému činu přiznal.

Tělo oblíbené prodavačky našli kolemjdoucí na hromadě hlíny v bratislavské ulici Betliarská poblíž parkoviště. Andrea měla na obličeji monokly, byla polonahá a na jejím těle byly patrné známky po sexuálním zneužití.

Své mámě se mladá žena naposledy ozvala v neděli. Vyrazila na rande, které si domluvila na sociální síti. Z něj se ale už nevrátila. Policie začala okamžitě jednat a již den po hrůzném činu dopadla muže, který se podle neoficiálních informací k vraždě doznal.

Má jít o muže z bratislavské čtvrti Petržalka, který zde podnikal. „Andrejka o něm nikdy nemluvila,“ prohlásila máma zavražděné. Známí podezřelého neskrývali překvapení poté, co se dozvěděli o jeho zadržení.

Byla jsem překvapená, to je pravda. Musel to být zkrat. Co za tím je, nevím, vždyť má rodinu,“ prohlásila známá. Přátelé Andrey přiznávají, že měla jejich krásná kamarádka problémy s jedním z expřítelů.

Byl majetnický a stále ji kontroloval, proto ten vztah ukončila,“ řekla jedna z kamarádek zavražděné. Další uvedla, že ji neustále v minulosti podezříval z nevěry, a dokonce ji sledoval.

Není vyloučené, že vrah odvezl tělo Andrey na místo nálezu autem, protože se na parkovišti našly stopy krve. Podle dřívějších informací serveru Noviny.sk měla Andrea dva přítele. Je možné, že jeden z nich byl už bývalý, který žárlil právě na toho současného.

kukuku ( 14. května 2015 17:58 )

Manželkou je kingoška Libuna ?

kukuku ( 14. května 2015 16:12 )

To pleteš. Správně je to "Ve tmě je každá díra krásná".

kukuku ( 14. května 2015 15:21 )

Nenadávej jí v garáži. Řekni jí to zpříma do očí ve stáji.

kukuku ( 14. května 2015 15:17 )

Původní zpráva "válela se s několika chlapama, pomalu k...a" (jak píšeš TY) + foto mladé štíhlé šťavnaté dívčiny, nová zpráva tu původní o k...ě spíš potvrdila - už je vizáží jinde, působí opotřebovaně, "problémy s jedním z expřítelů" (kolik to je jeden z ?), zmínka o pachateli - ženatý podnikatel čtyřicátník ??? Ten by si snad našel jinou ještě neztloustlou. Nebo se snad pokoušela zlobit nedejbože vydírat ? Ale v Tvé dámské jednoduché představivosti se Ti pořád jeví jako mladé neposkvrněné neviňátko.

pea.p ( 14. května 2015 14:41 )

Pokud nedokážeš ovládat své emoce tak máš evidentně problém. Co ti brání místo rozbíjení něčeho se sbalit a jít pryč. Taky je otázkou čím tě vytáčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání