Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomstil brutálně umučenou Petru (†15): Zmlátil Jakuba klackem a půjde si sednout na 3,5 roku!

Autor: INT, lm - 
22. února 2014
14:59

Chtěl pomstít brutální vraždu patnáctileté Petry a teď kvůli tomu skončí za mřížemi. Třicetiletý Tomáš Karala si počíhal na "odklízeče" Jakuba D. a chtěl mu ukázat, jaká muka mladá dívka před smrtí prožívala. Soud ho za to poslal do vězení na tři a půl roku.

Jakubovi se málem stalo osudným, že po odhalení neputoval do vazby stejně jako jeho kumpáni obvinění z brutální vraždy Petry. Počíhal si na něj totiž třicetiletý recidivista Tomáš Karala, který ho napadl loni koncem července v zahrádkářské kolonii v Jihlavě. „S cílem vzbudit v Jakubovi D. stejné pocity, jaké zažívala dívka těsně před svou smrtí, k němu Karala přistoupil a udeřil jej klackem do obličeje. Pak mu přitiskl ostřím ke krku kuchyňský nůž, přičemž mu řekl, že nemá problém ho podříznout. Že na to má, aby to udělal, že nůž je dost nabroušený a aby si vybral trest za svůj čin," řekl pro Jihlavský deník státní zástupce Ivo Novák.

Karala poté Jakuba přinutil, aby mu odevzdal veškeré cennosti, které u sebe měl a svléknul se. Posléze nechal přepadeného mladíka jít. Okresní soud proto napadení posoudil jako loupežné a Karalu potrestal odnětím svobody na tři a půl roku. Celkem si recidivista odsedí let pět, protože mu soud udělil další trest za vykrádání aut a sklepů.

Michal Kisiov, Tomáš Zavřel a Jakub D. čekají ve vazbě na hlavní líčení ve věci brutální vraždy Petry, které se bude konat 5. března. Z trojice spolupracuje s orgány činnými v trestním řízení právě jen Jakub. Před soudem stojí kvůli napomáhání k vraždě. Vrahům hrozí výjimečný trest.

hofihofi ( 23. února 2014 03:56 )

Holt par lidi si mysli, ze muze byt soudci a kati zaroven a legalne, ze?

hofihofi ( 23. února 2014 03:45 )

az na to ze tam nikde jse mv zivote nebydlel, caklej moulo mnau

hofihofi ( 23. února 2014 03:28 )

A to ma bejt kdo?

hofihofi ( 23. února 2014 03:27 )

Ty uz radeji nic neres, vubec nechapes o cem se mluvi.

hofihofi ( 23. února 2014 03:24 )

pgga je blba jako tago, meles uplne z cesty, tady je rec o dalsim vrazdeni ty tele. Boze to je nana.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání