Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jedna ze tří hledaných dívek z Letňan: V bytě zavražděného přespávala za sex!

Autor: Saša Vetkovská - 
16. dubna 2015
05:00

Vražedkyně, nebo svědkyně? V souvislosti s pondělní vraždou seniora (†72) v pražských Letňanech policie stále pátrá po třech dívkách. Ty údajně byly na místě činu. A jedna z nich dokonce chodila se synem zavražděného.

O tom, proč se o Andreu Hlaváčovou (16), Pavlínu Kuklovou (17) a Andreu Hrubou (18) zajímají, kriminalisté mlčí. Blesk ale zjistil informace, podle nichž zřejmě slečnám »hoří půda pod nohama«.

Andrea Hlaváčová totiž chodila se synem zavražděného Lukášem S. (21). „Bydlel s tátou a Andrea s nimi. Lukáše využívala, dávala mu sex za bydlení,“ popsal Blesku vztah Lukáše se slečnou dobře informovaný zdroj.

Nedávno se ale údajně rozešli kvůli Lukášově chorobné žárlivosti. „Neustále ji pronásleduje, kontroluje, pořád jí chce vyznávat lásku. Když holka hned neodpoví na zprávu, začne bejt sprostej a klidně i vyhrožuje. Nevydržela to a rozešla se s ním,“ řekl Blesku zdroj.

Hádka, nebo loupež?

Osudnou noc před vraždou ale prý Andrea v Letňanech přespala ještě se dvěma kamarádkami. Druhý den měly Lukášovi do práce přinést klíče. „Měla se k němu vrátit i s jednou z těch holek, tu noc před vraždou tam přespávala i třetí. Všechny tři z pasťáku. A byly s tím Lukášem domluvený, že za ním přijedou do práce a předají mu klíčky. Když nedorazily, tak volal tátovi,“ řekl Krimi zprávám FTV Prima známý rodiny zavražděného.

Lidé z okolí nyní spekulují o hádce i loupeži. „Táta toho kluka byl nešťastný z toho, jaké holky mu přivedl pod střechu. Byl rád, že se jich zbaví, a měl jim dát na jízdenky, aby za Lukášem mohly jet. Možná jim něco vyčetl a některé z holek ruplo v kouli,“ míní zdroj, ale připouští i druhou možnost. „Údajně měl u sebe větší obnos na činži a na zaplacení nějakého dluhu, třeba neodolaly. I to mohl být důvod,“ dodává zdroj. Večer se už Lukáš domů nedostal.

V zámku byl zlomený klíč, z bytu byl cítit plyn. Policie dovnitř slanila ze střechy a našla seniora mrtvého. Podle informací Blesku ležel ubodaný a pod postelí byla kaluž krve.

Utekly z Počátků

Andrea Hlaváčová (16) a Pavlína Kuklová (17) utekly 4. dubna z Výchovného ústavu Počátky. Andrea Hrubá (18) je bývalou chovankyní tohoto zařízení.

Tři kamarádky už v minulosti několikrát z ústavu utekly a jsou zvyklé žít na ulici bez finančních prostředků.

Podle kriminalistů se mohou po celé republice pohybovat společně, ale i odděleně. Mohou krást a jezdit stopem. Víte o nich? Volejte linku 158.

frantacizek ( 16. dubna 2015 09:57 )

všechny tři lesby od pohledu. k pražským buzerantům z těch pražskejch gay klubů a nechat je makat na poli při 30 stupních všechnu tu lúzu

stokl.roman ( 16. dubna 2015 09:48 )

Tobě to naštěstí nehrozí, s tou mrtvolou v trenkách

stokl.roman ( 16. dubna 2015 09:47 )

Mě za sex nechávají přespat v hasičárně

karllos.dc ( 16. dubna 2015 07:33 )

Tipická představa současných mladých dívek je 40/60/90. To nejsou míry, ale devadesát let, šedesát mega ve spořce a čtyřicítky horečky.

salto ( 16. dubna 2015 07:02 )

Tak to dopadá, když člověka svrbí rákos

Zobrazit celou diskusi