Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Našli vraha servírky Kristiny? Policie má podezřelého! Doplatil na detail, který přehlédl?

Barmanku Kristinu našli uškrcenou v jejím domě
Barmanku Kristinu našli uškrcenou v jejím domě  (Autor: Facebook.com)
Autor: Čas.sk, šim - 
15. dubna 2015
16:12

V pondělí ráno měla dorazit do práce a pomoct s úklidem. Tam však nedorazila. Proto se ji vydal šéf hledat. Když ji našel doma bez známek života, zalarmoval policii. Kdo je vrah, ptá se celé Slovensko. Usvědčit ho může záznam z kamery, která je přímo proti domu, v němž Kristina žila i zemřela!

Mladou servírku Kristinu, kterou před lety opustil otec a nedávno jí na rakovinu zemřela matka, vrah uškrtil páskem od její vlastní kabelky. Kristina se zrovna chystala do práce – to pondělí mimořádně ráno, protože měla jít pomáhat do baru, kde pracovala, s úklidem po malířích. Byla už oblečená, na stole prý zůstalo nedopité kafe.

Kdo věděl, že Kristina zrovna v pondělí půjde do práce brzy, a nikoli až později, jako chodila jindy? „Vrah si na ni musel počkat. Buď přelezl bránu, nebo na ni zazvonil,“ myslí si její šéf, který ji šel hledat poté, co se jí nemohl dovolat…

Světlo do případu by brzy měl přinést záznam z kamery, která je naštěstí přesně proti domu, v němž Kristina sama žila.

„Kameru, která přímo monitorovala prostor, kde se musel vyskytovat Kristinčin vrah, jsme už dali na kriminalistickou expertizu. Mám aktuální zprávy z policie, že na základě identifikace osob už vyslechli několik lidí, kteří se v konkrétním časovém horizontu pohybovali v okolí domu,“ řekla Novému Času starostka slovenské obce Matúškovo Marta Meszárosová.

„Věřím, že pachatele velmi rychle odhalí. Stále jsme všichni v šoku, protože jsem Kristinku i její rodinu znala,“ říká starostka dvoutisícového městečka. „Kristinčina maminka pracovala dlouhé roky na úřadě. Byla opatrovatelka. Měla skvělý vztah k lidem. Bohužel před dvěma lety zemřela na zákeřnou chorobu,“ dodává starostka.

Kristinka měla ještě sestru, která je nyní těhotná. Měla radost, že z ní bude tetička a na malé miminko, které mělo vrátit život a radost do jejich rodiny, se moc těšila.

Policie na případě intenzivně pracuje. „Výsledky bychom měli mít už ve středu,“ nechala se slyšet mluvčí trnavské policie Mária Linkešová. V úterý odpoledne byl přitom zadržen muž, který je z vraždy mladé ženy podezřelý. „Hned jak to bude možné, zveřejníme k případu další informace,“ dodala mluvčí.

Zobrazit celou diskusi