Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Servírku Kristínu našli uškrcenou: Vrah věděl, že půjde brzy ráno do práce! Zabil ji kabelkou

Barmanku Kristínu našli uškrcenou v jejím domě
Barmanku Kristínu našli uškrcenou v jejím domě  (Autor: Facebook.com)
Autor: Čas.sk, šim - 
14. dubna 2015
12:46

Policie jeho totožnost zatím nezná, ale brutálně zavražděná barmanka Kristína B. (†26) ho nejspíš dobře znala. A on o ní také věděl všechno. Ačkoli normálně chodila do práce až během dne, v pondělí měla jít už brzy ráno, aby pomohla s úklidem baru. To vrah věděl! Překvapil ji v domě a uškrtil ji páskem od kabelky.

Kristína nestihla vypít ani ranní kávu, když ji krátce po sedmé hodině ráno překvapil v jejím domě ve slovenské obci Matúškovo vrah. „Venkovní brána byla zavřená. Pachatel musel přeskočit plot a čekat, až bude odcházet do práce. Mohlo být půl osmé. Možná zaklepal, zazvonil a ona mu otevřela,“ řekl slovenskému Novému Času majitel pohostinství Miroslav Pánik, pro kterého Kristína pracovala.

O víkendu měla restaurace zavřeno, protože malovali. „Ještě v neděli večer jsme se domlouvali, že se ráno potkáme. Když mi v pondělí ráno nezvedala telefon, věděl jsem, že je zle. Proto jsem šel k ní domů,“ pokračuje její zaměstnavatel, který šel rovnou do jejího domu, kde ji objevil.

„Kristína ležela oblečená na zemi. Okolo krku měla řemínek od kabelky. Byla chladnokrevně uškrcená. Zavolal jsem proto policii,“ říká Miroslav, který mrtvou dívku objevil.

Mladá barmanka byla v současnosti bez přítele. Žila sama, ale byla společenská a veselá. Překonala i trauma, když jí před dvěma lety zemřela na těžkou formu rakoviny její matka. Do té doby žila pouze s ní, protože otec od nich odešel. „Říkal jsem Kristíně, aby dům prodala a našla si podnájem,“ prozradil majitel sportovního baru, který je od místa vraždy vzdálený jen 300 metrů. „Neměla žádné nepřátele, musel to být nějaký feťák nebo zhrzený nápadník,“ říká Pánik.

Vraždu Kristíny vyšetřuje policie, které by mohly pomoci záznamy z kamery, která je umístěna jen kousek od jejího domu. „Měla obrovskou chuť žít. Těšila se na roli kmotřenky. Její sestra totiž čeká miminko,“ řekl Novému Času jeden ze sousedů.

setroseuros ( 17. dubna 2015 08:16 )

vzdyt podezreleho z vrazdy maji! nasnimali ho mistni kamery, jak jde rano od ni! je to 30 letej tata dvou deti! Videl ho i ten boxer Tomy Kid ... Novy cas. sk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání