Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na svatbě. Zvrhlý bratranec znásilnil pětiměsíční holčičku, nepřežila to

Třicetiletý Ind znásilnil a zabil pětiměsíční děvčátko (ilustrační foto).
Třicetiletý Ind znásilnil a zabil pětiměsíční děvčátko (ilustrační foto).  (Autor: istock)
Autor: tsv - 
22. února 2020
23:00

V indickém městě Daudnagar bylo na svatbě znásilněno a zabito pětiměsíční batole. Pachatelem je bratranec (30) holčičky. Otec nahlásil případ policii, pachatel je momentálně držen ve vazbě. Znásilnění má potvrdit pitva.

Násilník, který byl jedním z hostů svatby, požádal matku holčičky, jestli si s ní může jít hrát. Na první pohled se prosba jevila jako naprosto nevinný dotaz a pochopitelný zájem o trávení času s malou sestřenicí nikoho nepřekvapil.

Matka brala muže jako součást rodiny a nezdráhala se mu holčičku, kterou do té chvíle po celou dobu trvání svatby držela přivinutou k sobě, vydat.

Muž batole odnesl a po dvou hodinách se po dvojici začali rodiče shánět. Vesničané utvořili výpravu a vydali se únosce hledat. Když ho objevili, nacházelo se vedle něj i nehybné tělo malé holčičky. Rodiče dceru okamžitě odnesli na nejbližší polikliniku, batole bylo ale rovnou prohlášeno za mrtvé.

Muž stihl utéct, následující den byl však vypátrán policií, která ho momentálně drží ve vyšetřovací vazbě. Na holčičce bude provedena autopsie, která ukáže, zda bylo příčinou smrti znásilnění.