Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílená tragédie: Matka náhle zemřela a zabila přitom své miminko!

Autor: DH - 
5. února 2020
19:21

V americkém státě Arizona náhlá smrt ženy způsobila hned dvojnásobnou tragédii. Američanka se totiž svalila přímo na své dítě a to se pod vahou jejího těla udusilo. Když je našel otec miminka, už je nemohl zachránit.

Američance Larinique Meadowsové (†38) z Arizony se podle tamních médií udělalo doma nevolno. Lékaři uvedli, že vzápětí extrémně rychle a naprosto nečekaně zemřela. Nepokusila se ani zavolat si pomoc. „Je to obrovská tragédie. Ženě zřejmě náhle selhalo srdce,“ sdělil vyšetřující detektiv Greg Bacon tamní televizi. 

V době ženiny smrti byl v její těsné blízkosti i její maličký čtyřměsíční syn. Ani malý Denari Meadows (†4 měs.) bohužel tragédii nepřežil. Svalilo se na něj totiž bezvládné tělo jeho matky, které ho udusilo.

Událost je o to tragičtější, že jen pár metrů od incidentu spal otec dítěte a manžel zemřelé, který ovšem nebyl k probuzení, protože měl po noční směně. Do přízemí rodinného domu sešel až šest hodin po smrti manželky a syna.

„Šlo o funkční rodinu bez vztahových problémů. Otec je patrně tvrdě pracující muž, snažil se zabezpečit rodinu. Vyjadřujeme mu upřímnou soustrast,“ doplnil detektiv Bacon.

Policie předběžně vyloučila cizí zavinění.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání