Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Julie (44) randí s o 16 let mladším zajíčkem: Lidé se jí ptají, zda to není její syn!

Autor: rc - 
4. srpna 2021
14:02

Rudovlasá Julie (44) je hvězdou TikToku. Na sociální síti sdílí videa, v nichž se objevuje se svým přítelem, kterému je pouhých osmadvacet let. Lidé se jí prý proto často ptají, zda-li se nejedná o jejího syna, a neustále poslouchá, že je pro něj moc stará. 

Na sociální síti TikTok sleduje Julii víc jak 661 tisíc lidí. Čtyřiačtyřicetiletá žena, která na svůj věk rozhodně nevypadá, na sociální síti sdílí videa, v nichž se nebojí přiznat, že ráda randí s mladšími zajíčky. V současné době je ve šťastném vztahu s osmadvacetiletým mužem. Randění se zajíčkem je prý skvělé a nestará se, co si o ní lidé myslí. Častokrát údajně slýchává otázku, jestli to není její syn a zdali pro něj není příliš stará.

Nicméně podle ní muži jejího věku nechtějí chodit se stejně starou ženou. „Muži mého věku chtějí randit s ženou o polovinu mladší,“ vysvětlila v jednom ze svých videí. „Rozhodně si myslím, že lidé se domnívají, že ženy lovící zajíčky musí být padesátileté nebo šedesátileté,“ dodala s tím, že to není pravda a ona i její kamarádky se řídí pravidlem deseti let rozdílu věku.

„Jestliže randíte s mužem, který je mladší o deset let i víc, i když je vám třeba třicet a randíte s dvacetiletým mužem, pak jste na zajíčky,“ vysvětila Julie a dodala, že mladší muži vyhledávají její společnost hlavně kvůli tomu, že randění se staršími ženami má mnoho výhod. Starší žena prý mužům nikdy nebude dělat scény, vezme je na dovolenou, připraví jim domácí jídlo a je s ní zábava!

VIDEO: Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi