Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Apokalyptická invaze hmyzáků na benzinové stanici: Zachytil ji odvážlivec z TikToku

Autor: rix - 
11. července 2021
21:12

Nebývalou hmyzí invazi zachytil jeden z Tiktokerů v americkém státě Michigan. Benzinovou pumpu tam obsadily miliony jepic. Někteří lidé na sociálních sítích považují invazi za děsivou, jiní o ní vtipkují.

V klipu, který na Tik tok nahrál uživatel @ _ty.leo 4. července, je benzinová pumpa pokrytá masami létajícího hmyzu. Ten pokrýval každý centimetr možného prostoru. Jepice se vyskytovaly jak na samotné pumpě, tak i v přilehlém obchůdku, informoval Daily Star.

Apokalyptický výjev je znát především venku. Přes hmyz skoro není vidět a dítě na videu se snaží marně rukama jepice setřást. „Nikdy v životě jsem neviděl tolik jepic, nedokázal jsem si ani načerpat benzín,“ popisoval Tiktoker. 

Video zaujalo mnoho lidí. Vidělo ho už přes pět milionů sledujících. Pro mnohé z nich byla hmyzí invaze děsivá. „Někdo to pošlete Stephenu Kingovi, příští rok vyjde kniha,“ vtipkoval jeden z komentujících. „Já bych tu pumpu zapálil,“ nebral si servítky další z nich. Lidé uhodli, že stanici obsadili jepice, které jsou ve státě Michigan běžné.

„Máme po nich pojmenovaný i festival, musíte je odhazovat jako sníh, když se ukážou,“ vysvětloval další z Tiktokerů. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi