Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemřela slavná opička George: Nepřežila rutinní vyšetření u veterináře, fanoušci pláčou

Autor: DH - 
11. června 2021
20:21

Nejpopulárnější internetová opička je po smrti. Máta kapucínská jménem George podle jejího majitele z texaského Houstonu nepřežila komplikace při rutinní prohlídce u veterináře. Statisíce fanoušků teď truchlí na všech možných sociálních sítích, především na Instagramu a TikToku.

Mátě kapucínské Georgeovi bylo dvanáct let. Opičák prakticky celý svůj život prožil v Houstonu v Texasu u jedné z místních rodin. Jeho majitel Jeff, který vedl všechny účty roztomilé opičky, o smrti fanoušky informoval právě na sociálních sítích. Podle jeho slov opička odešla po komplikacích při rutinním veterinárním zákroku kvůli bolavému zubu.

Georgeův účet na sociální síti TikTok sledovalo neuvěřitelných 17,7 milionů odběratelů. Všichni se museli s krutou zprávou. „Mám pro vás zničující novinky. George šel na běžnou prohlídku zubů. Tam ale došlo ke komplikaci s anestézií a začal jeho boj o život,“ uvedl ve středu Georgův majitel Jeff.

„Bohužel, v úterý 7. června okolo 16. hodiny odpoledne George zemřel. Milujeme tě. Prožil jsi láskyplný život plný zábavy, zůstaneš navždy v našich srdcích,“ dodal zdrcený majitel a opičí přítel. „George byl speciální opice s velkým posláním,“ dodal.

Po smrti opičky samozřejmě truchlí i miliony fanoušků po celém světě, kterým se denně zlepšovala nálada sledováním různých, doslova opičích kousků, které George předváděl. Uměl lidi rozesmát, ale zároveň je dojmout a probudit v nich lásku ke zvířatům. „To mi zlomilo srdce. Jsem dospělý a rozplakalo mě to. Nikdy jsme se nepotkali. Odpočívej v pokoji Georgi,“ stojí v jednom z komentářů, který mluví za všechny ostatní.

Malý opičák byl za svůj život tváří několika významných značek. Na některých videích měl až 6 milionů shlédnutí. Jeho majitelé dokonce nedávno představili oficiální oblečení s tematikou jeho videí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi