Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Jack (25) se líbal se sedmi muži a nakazil se covidem: Na párty slavil velké rozvolnění

Autor: rix - 
25. července 2021
09:40

Jako většina Angličanů se vydal mladík Jack Jackson na párty oslavit velké rozvolnění protikoronavirových opatření. A bavil se velmi důkladně. V klubu se měl prý líbat se sedmi dalšími muži. Jaké překvapení pro něj bylo, když další den zjistil, že má covid. Svého rozhodnutí ale prý nelituje.

Jack Jackson byl mezi stovkami účastníků, kteří se vydali oslavit epidemické rozvolnění v Anglii. Mladí Angličané ve velkém navštívili vyhlášený londýnský klub, Známý Tiktoter, který má na sociální sítí přes dvacet tisíc sledujících se do oslav pustil po hlavě, informoval deník Mirror

Podle svých slov se na party líbal dohromady s dalšími sedmi muži. Když si další den udělal test na covid-19, zjistil, že je pozitivní. „Jo, vyrazil jsem v neděli do klubu Heaven a tam jsem se nakazil,“ přiznal Jack. „Jestli lituji toho, že jsem se líbal se sedmi kluky? Vůbec ne,“ nebral si mladík servítky. Podle jeho slov se jednalo o super večer a je třeba už žít normální život. 

Mezitím čísla ukazují, že počet lidí v nemocnici s koronavirem v Anglii vzrostl na nejvyšší úroveň od března - o 30 procent více než minulý týden.

Navzdory tomu jsou čísla stále mnohem nižší než vrchol druhé vlny, když 18. ledna dosáhly hladiny pacientů v Anglii 34 336.