Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odhalení při dělení majetku zhýralého aristokrata Alexandra (†87): 74 milenkám odkázal nulu!

Autor: Petr Šour - 
4. června 2021
05:17

Aristokrat Alexander Thynn (†87) svou výstředností a okázalým životním stylem poutal pozornost celé Británie. Nebylo tajemstvím, že měl velké zalíbení v něžném pohlaví, ale až během dělení jeho majetku vyšlo najevo, že milenek měl desítky. A žádná z nich nedostala ani pověstné penny.

Markýz Alexander Thynn z lázeňského města Bath byl takovým šaškem britské šlechty, výstředně se oblékal do šílených barevných kombinací, divokou vizáž doplňovaly vousiska a dlouhé vlasy. Na svém sídle pořádal renesanční večírky nebo oslavy slunovratu.

V roce 2020 ale prohrál boj s covidem. Podivín po sobě zanechal podle deníku Daily Mirror v přepočtu 680 milionů korun. Po odečtení dluhů a daní se jeho pozůstalost ustálila na 430 milionech. Kromě jiného vlastnil i zábavní park Longleat Safari v anglickém hrabství Wiltshire.

Na ženušky nedošlo

Alexander byl známý také tím, že dlouhá léta žil jako v harému a kromě své manželky měl i 74 milenek. Když však přišlo na dělení majetku, desítky jeho společnic zůstaly nemile překvapeny.

Své manželce Anně, se kterou žil ve svazku 51 let, odkázal všechen majetek včetně umělecké sbírky. V poslední vůli uvedl, aby za zděděné finance i s dětmi dál spravovala safari park. Na své milenky, které s láskou označoval jako ženušky, se úplně vykašlal.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi