Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Strašidelné video z dětského pokoje: Zatáhl holčičku pod postel duch?

Autor: jel - 
13. března 2021
21:14

Josh Dean na svém TikToku zveřejnil video, na němž se podle něj a jeho ženy děje něco nadpřirozeného. Natočila ho kamera umístěná v dětském pokoji jeho maličké dcery. Dívenka se na záběrech uprostřed noci vydává pod vlastní postýlku, chvíli to ovšem vypadá, jako by ji tam něco táhlo! Video na sociální síti shlédlo obrovské množství lidí. Někteří rodině radí, aby se odstěhovala.

„Moje dcera v noci skončila pod postelí, manželka si myslí, že se tam neplazila, ale něco ji táhlo,“ napsal Josh ke zveřejněnému videu. To si na platformě TikTok pustilo neuvěřitelných 11 milionů lidí.

A co tedy kamera zachytila? V úvodu vše vypadá zcela normálně, hodiny ukazují 23:37 a dívenka leží na kraji postele mezi hračkami. Z ničeho nic se však zvedne a vydává se pod postel. Pak ovšem zpanikaří a začne plakat a volat mámu, zatímco mizí ze záběrů.

Video  Strašidelné video z dětského pokoje: Zatáhl holčičku pod postel duch?  - TikTok
Video se připravuje ...

 

Uživatelé sociální sítě nemohli uvěřit tomu, co vidí. Většina v komentářích souhlasila s Joshovou ženou, že holčičku pod postel rozhodně „něco“ zatáhlo. „Není možné, že když plakala a křičela mami, že by se dobrovolně dál plazila,“ napsal někdo pod video. „Můj bože je holčička v pořádku? Úplně mi je z toho úzko u srdce,“ přidal se další člověk.

Ne každého ovšem video vyděsilo, jeden z komentujících přišel s racionálním vysvětlením. „Ale no tak, dítě zjevně vlezlo pod postel pro nějakou hračku, ale poté nevědělo, jak se dostat ven a tak začalo plakat.“

Nicméně pan Dean se chtěl ujistit, že bude příště vše dobře zachyceno, a rozhodl se nainstalovat další kameru, která zabírá i to, co se děje pod postelí.

gynekolog ( 14. března 2021 01:14 )

Někdo prostě vidí to, co vidět chce. Já vidím pouze dítě, které jednoduše zalezlo pod postýlku a žádný podivný pohyb něčeho, co by ji tam údajně zatáhlo jsem bohužel nepostřehnul. A pokud někdo ano, tak je to video fake. Duchové neexistují!!!

Zobrazit celou diskusi