Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminka (34) žije v domě hrůzy: Sexuálně mě obtěžuje duch, tvrdí

Autor: jel - 
14. února 2021
18:24

Naz Faruková z města Maidenhead v Anglii tvrdí, že ji sexuálně obtěžuje nepřátelský duch. Ten jí údajně na prsou udělal značky podobné popáleninám. Nejprve si myslela, že jde o ducha jejího zesnulého přítele, brzy se však ukázalo, že duch je zlý.

Do bytu se paní Faruková nastěhovala minulý březen a podle jejích slov se tam celou dobu dějí podivnosti. Její snoubenec zemřel v roce 2013 při havárii na motorce a ona se tedy nejprve domnívala, že s ní v domě je jeho duch. Už si to ovšem nemyslí, duch je totiž prý opravdu zlý.

V noci prý slyší hlasy, které volají její jméno a z polic padají talíře. V listopadu prý viděla ve svém pokoji ducha stařeny. „Dívala se na mě a smála se. Za chvíli byla pryč, ale bylo to opravdu děsivé. Ztuhla jsem a nevěděla co dělat,“ popsala pro Daily Star.

Jednou se prý vzbudila a na prsou měla znamení podobná spáleninám. Šla prý k lékařce, ale ta nezjistila, co podivné rány způsobilo. Do domu si nechala nainstalovat i kameru, ale akorát se stávají děsivější věci. „Ve tři ráno mě probudila notifikace na telefonu, že kamera zaznamenala aktivitu,“ řekla. „Je tu něco opravdu zlého, musím to vymítat. Koupila jsem si detektor na duchy a sypu sůl do kruhu, abych se démona zbavila,“ uzavřela svůj příběh. 

Video  Duch mrtvé nevěsty v Rusku  - YouTube
Video se připravuje ...

nika70 ( 14. února 2021 18:51 )

Ta už by to neměla brat...

Zobrazit celou diskusi