Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy lovkyně duchů objíždí nejstrašidelnější místa: Popsala nejděsivější zážitek

Autor: jel - 
22. října 2020
16:01

Kráska Jade Capassová (28) ze Skotska se zabývá tím, že objíždí děsivá místa a pátrá po duších. Založila si instagram a kanál na platformě YouTube nazvaný Ghost Club Paranormal, tam umisťuje videa a fotky ze svých cest po děsivých místech. Co nejděsivějšího kdy zažila?

Nejstrašidelnější zážitek se jí stal v domě, v němž vyrostla. „Cestovala jsem po celých státech a hledala paranormální jevy. Nic se však nevyrovná zážitku, který jsem měla v Edinburghu ve Skotsku,“ začala své vyprávění Jade. „Tam jsem poprvé viděla zjevení celé postavy ducha. Byl na schodech mého rodného bytu, vznášel se nad zemí a byl v černých hadrech s kápí přes hlavu,“ popsala děsivý zážitek lovkyně duchů.

Myslí si, že šlo o oběť černého moru v Edinburghu v roce 1645. Do domu se ještě chystá vrátit a nadpřirozený jev pořádně prozkoumat. Jejím oblíbeným místem je ale Hotel Fairmont v Jižní Dakotě. Tam se prý stalo neuvěřitelné množství nevyřešených vražd a také tam údajně zemřela slavná Kalamity Jane.

„Toto místo je plné strašidelných příběhů a má úžasnou historii,“ vysvětluje kráska, proč má hotel tak ráda. „Když jsme tam vešli, všechny tři kamery, které jsme měli s sebou, se nám ihned vybily, něco nás tam nechtělo,“ dodala.

Používá prý nejrůznější zařízení, která jí pomáhají komunikovat s duchy, tvrdí, že vycítí, zda se na místě nachází něco paranormálního, či ne. Když si založila kanál na YouTube, lidé ji okamžitě zahltili zprávami o paranormálních jevech v jejich vlastních domovech. „Snažím se lidem pomáhat pochopit, proč duch v jejich domě je a co tam dělá. Nejprve se však vždy snažím najít racionální vysvětlení. Opravdu mě baví pomáhat lidem,“ prozradila.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

krapotkin ( 23. října 2020 00:47 )

A už jsi, holka, byla ve Strakovce ? Tam je zombíků, že se nedopočítáš.

Zobrazit celou diskusi