Zpěvák a čerstvý táta patnáctiměsíčního miminka s dalším dítětem na cestě zveřejnil smutné prohlášení na instagramu. „Neexistuje snadný způsob, jak to říct, ale bohužel mi byl diagnostikován nádor na mozku. Podstupuji léčbu. Jsme zdrceni, ale nevzdáme se.“ Parker s manželkou Kelsey poté promluvili pro OK Magazine.

V rozhovoru Tom přiznal, že na nic jiného nedokáže myslet. Diagnóza je šokovala. Dodal, že věděl, že je s ním něco v nepořádku, takovou ránu ovšem nečekal. „Začalo to záchvatem v červenci,“ přiznala jeho manželka. Tom následně postoupil všemožné testy, dokonce se nechal testovat na covid-19, aby vyloučil nákazu. S druhým záchvatem byl převezen do nemocnice, kde mu udělali MR mozku a zjistili nádor. „Řekli mi, že je to gliom mozku v terminálním stadiu a je neoperovatelný.“

VIDEO: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Pacienti s touto diagnózou umírají v průměru do tří měsíců, zpěvák hitu Glad You Came však na takové statistiky nemá pomyšlení. „Takhle nepřemýšlíme a myslet nechceme. Jsem ve skupině lidí se stejným typem nádoru, kterým řekli tři měsíce, ale pět let od diagnózy stále žijí. Je tu i jeden, kterému gliom diagnostikovali před 25 lety a je stále naživu,“ pokračovala manželka Kelsey. Parker se nechal zapsat na všechny druhy léčby. Nehodlá se vzdát bez boje.

Chlapecká skupina The Wanted vznikla v roce 2009. Kromě Parkera v ní působil Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran a Jay McGuiness. Do rozpadu o pět let později vydal boy band dvě úspěšná alba, z nichž vzešlo mnoho známých hitů, například Chasing The Sun, Lightning nebo Warzone.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích.

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií