Smutnou zprávu oznámil na sociálních sítích zpěvákův syn, Bruce Williamson Junior. „Na světě neexistují žádná slova, která by vyjádřila, jak se právě teď cítím. Miluji tě, tati, a děkuji ti za to, že jsi byl úžasný, děkuji ti, že jsi byl milující, děkuji ti, že jsi byl tím, kým jsi byl. Modlím se k Bohu a znovu se setkáme,“ napsal dojemně na facebook. Umělcův skon posléze potvrdila i jeho agentka.

Známý zpěvák (†49) zesnul v neděli 6. září, kdy naposledy vydechl v nemocnici na Mountain View. Podlehl zdravotním komplikacím spojeným s koronavirovou nákazou. K jeho vážnému stavu údajně přispěl i fakt, že Williamson trpěl silnou nadváhou. Pozitivní nález na virus covid-19 u něj byl potvrzen jenom několik týdnů poté, co absolvoval chirurgický zákrok – byl mu odstraněn žlučník.

VIDEO: LESK! Vémola s rodinou ve strachu. Všichni mají koronavirus! A Jágr konečně kápl božskou

Video
Video se připravuje ...

Vémola s rodinou ve strachu. Všichni mají koronavirus! A Jágr konečně kápl božskou. 

Bruce Williamson, který svou kariéru začínal nejprve coby prostý zpěvák v kostele, poté jako bavič v Las Vegas, se k populární soulové skupině The Temptations oficiálně připojil v roce 2006. Jeho hlas zaznívá například na albech Back to Front a Still Here, a vystupoval s nimi na mnoha koncertech a vystoupeních – dokonce se účastnil i soukromého vystoupení pro tehdejšího prezidenta George W. Bushe (74). Od kapely se odloučil v roce 2015 a dal se na sólovou dráhu.

Jeho kolegové na něj však nezapomněli. Poté, co se Williamson odebral na věčnost, řekl jeho kolega z kapely Otis Williams (78) magazínu USA Today: „Upřímně truchlíme nad ztrátou jednoho z našich bratrů. Znáte to, jednou jste v The Temptations, navždy jste v The Temptations.“ Mezi muži přitom dříve panovala jistá řevnivost: právě Williams nechtěl o 29 let mladšího kolegu v kapele, jelikož se mu zdál příliš nevyzrálý. Pěvecky si však sedli a vzniklo mezi nimi upřímné a pevné přátelství…

VIDEO: Strach z koronaviru Radky Rosické: Během léta nevytáhli s Tomášem paty z domu

Video
Video se připravuje ...

Strach z koronaviru Radky Rosické: Během léta nevytáhli s Tomášem paty z domu. Kisa Císařová

Fotogalerie
10 fotografií