Na svou věrnou fenku německého ovčáka Bowie nedá představitelka Brendy z kultovního seriálu Beverly Hills 90210 dopustit a může jí vděčit za delší život. V rozhovoru pro Entertainment weekly krátce po onemocnění rakoviny prsu v roce 2015 prozradila, že Bowie zhoubný názor vyčmuchala.

„Ještě před zjištěním mi neustále očmuchávala pravou část. Po diagnóze to dávalo smysl,“ svěřila se a dodala, že tím její detektivní instinkty neskončily. „Po první chemoterapii mě očuchávala odshora dolů. Už předtím byla velmi ochranářská, ale po chemo se to dostalo na novou úroveň. Pro ostatní je těžší se ke mně přiblížit, když je nablízku,“ přiznala.

Video: Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video
Video se připravuje ...

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy Blesk

Letos v únoru herečka z Čarodějek uvedla na pravou míru, že se rakovina vrátila, tentokrát ve čtvrtém stadiu a stihla metastázovat do páteře. Před pár dny pak v rozhovoru pro magazín Elle uveřejnila plán na rozloučení se s rodinou a přáteli skrz dopisy a video.

„Potřebuju říct své matce spoustu věcí. Chci, aby můj manžel věděl, co pro mě znamená. Ještě jsem si k tomu nesedla, ale je to něco, co musím udělat.“ Dohertyové v zrealizování plánu brání pocit, že jakmile začne, bude to znamenat konec. Odejít ale neplánuje. „Cítím se jako velmi, velmi zdravý člověk. Je těžké to ‚zabalit‘ a dát všem sbohem, když mám pocit, že budu žít dalších 10 nebo 15 let.“

 

VIDEO: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
107 fotografií