„Jsem zlomená, vyděšená. Nemyslím si, že už jsem se s tím vyrovnala. Je to v mnoha směrech poměrně hořká pilulka,“ komentovala začátkem února letošního roku svoji návrátivší nemoc Shannen Dohertyová v televizním pořadu Good Morning America. K tomu se přímo před kamerou rozplakala a informace, že rakovina se nachází v posledním, tedy 4. stádiu, kdy už nádor metastázoval do dalších orgánů, rozhodně pozitivně nezněla.

I tak se ale herečka a představitelka seriálové Brendy Walshové z Beverly Hills 902 10 rozhodla proti nemoci bojovat a udělat vše pro zázračné uzdravení. Jestli i tentokrát podstupuje drastickou léčbu v podobě chemoterapií či ozařování, se zatím nesvěřila. Otázkou je, jestli by to její tělo vůbec po předchozích dvou léčbách rakoviny ještě ustálo. A tak Dohertyová hledá i alternativní metody, jak své zdraví pokud možno zlepšit. Proto se zaměřila na veganství.

„Zkouším znovu získat motivaci a součástí toho je zdravá strava, ale mám ráda, když jídlo dobře chutná. Kuchař Oren Zroya se mnou strávil den a vařil a učil mě recepty, které jsou vynikající, zdravé a super jednoduché na přípravu. Plus mi dal svou pánev, kterou už teď miluju,“ svěřila se na svém profilu herečka s novým směrem, kterým se v cestě za zdravějším tělem vydala a láká fanoušky, aby se podívali na video, ve kterém si pochutnává na veganských zeleninových tacos z římského salátu místo těsta.

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty Instagram.com

Fotogalerie
83 fotografií