Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda TikToku (†18) zazpívala, zatančila a pak se oběsila: Rodiče nechápou, co se mohlo stát

Autor: ran - 
15. února 2021
10:20

Hvězda teenagerské sociální sítě TikTok pár dní před sebevraždou zveřejnila veselé video, kde tančí, zpívá a usmívá se. Dee, která měla na TikToku 1,5 milionu fanoušků, pod posledním videem nechala vzkaz, pak se oběsila. Rodiče nechápou, proč jim o svém trápení nic neřekla.

Dazhariaa Quint Noyesová (†18) z americké Louisiany, která si nechala jinak říkat také Dee, zemřela zcela nečekaně v pondělí 8. února. Dívka měla 1,5 milionu fanoušků na TikToku, 112 tisíc na instagramu a dalších sto tisíc na YouTube.

Zprávu o sebevraždě v úterý potvrdili rodiče dívky. „Maminka na facebooku připsala informaci o tom, že se oběsila,“ napsal deník Daily Mail. Dívka točila videa ze svého života, třeba se svojí maminkou, jak se snaží v koupelně zkrášlovat, i její babička s ní často ve videích vystupovala. Nebo se natáčela při plnění různých veselých internetových výzev.

Pár dní před smrtí pod video napsala, že je poslední. „Vím, že už vás všechny nudím, tohle je můj poslední příspěvek,“ napsala k němu. Rodiče si prý nedovedou vysvětlit, proč s nimi dcera o svých problémech a stresu ze sociálních sítí nikdy nemluvila.

Otec Raheem Alla si změnil na facebooku profilovou fotku, umístil tam snímek sebe se svojí dcerou. Oba se zdáli být v dobrém rozmaru. Při pohledu na tuto, ale i další fotky se nechce věřit, že příběh mladičké Dee skončil tak, jak nakonec skončil. S otcem se přitom seznámila teprve nedávno, na sociálních sítích sama dávala k lepšímu, jak spolu byli na testech DNA k potvrzení otcovství.

„Chtěl bych tě zase obejmout, zlatíčko. Když přijdu domů, tak tam už nejsi, nečekáš na mě. Teď jsi ale někde, kde je ti lépe. Leť za anděly, holčičko...,“ napsal Alla na sítích. „Byla to moje malá holčička. Nejsem připravený pohřbít své dítě. Bývala vždycky tak veselá a měla takovou radost, když jsem se vrátil z cest,“ podotkl dojemně. A poděkoval její komunitě na sítích za podporu.

„Jsem na dně, nemůžu uvěřit, že jsi pryč. Přála bych si, aby to byl jenom jeden z tvých kanadských žertíků, ale bohužel není,“ napsala zase její maminka Jennifer Shafferová. Fanoušci oblíbené hvězdičky internetu projevili obratem vděk za to, že s nimi sdílela svůj život.

Dee přes instagramový profil prodávala kosmetiku a její videa byla velmi oblíbená. „Odpočívej v pokoji, krásko,“ napsala jiná tiktoková hvězdička jménem India. „Modlím se za tebe. Modlím se i za tvoji rodinu, aby tímhle dokázala projít,“ stýská se Indii po její kolegyni.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

fido2 ( 15. listopadu 2021 12:47 )

Rodiče potetovaní od hlavy k patě...hrůza.

sorgedoktor ( 15. února 2021 11:35 )

...Jsem si to precetl o te tanecnici...Pro rodice kteri vychovavaji od plenek to musi byt opravdu strasne..Od narozeni se tesi na prvni krucky, prvni slova a ted tohle..

Zobrazit celou diskusi