Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Julii se u přepážky střídaly celebrity jak na běžícím pásu: Teď prozradila, jaké jsou doopravdy!

Autor: ran - 
23. srpna 2020
07:36

Cindy (22) pracovala na letišti v Los Angeles, odbavila tisíce a tisíce pasažérů. Nejvíc jí ale utkvěli v paměti cestující z řad slavných osobností a různých celebrit. S prací na letišti už sekla, rozhodla se však svoji pracovní zkušenost zúročit, a to po svém.

Jak prozradila webu BuzzFeed News, nechala se inspirovat jistou Julií Carolanovou (23). Ta dělala v jedné luxusní newyorské restauraci hostesku a často tam potkávala slavné osobnosti. Vodila je ke stolu a dělala jim společnost. Po zkušenostech s herečkami, zpěváky a dalšími figurami šoubyznysu natočila seriál videí, kde se svěřila, jak na ni jaká hvězda působila v okamžiku, kdy se přišla najíst do její restaurace.

Cindy udělala to samé, jen s tím rozdílem, že klienty v práci neusazovala ke stolu, ale odbavovala je před letem. Na sociálních sítích má přes 18 tisíc fanoušků, které baví svým hodnocením hvězd. Nejhůře v jejích očích dopadly ty, které působily chladně a odměřeně, nemluvily a nechovaly se mile a přátelsky.

Z fanynky tvrdá kritička

Třeba americká televizní celebrita, moderátorka a modelka Kendall Jennerová to od ní schytala. Cindy jí vytkla její arogantní vystupování a odměnila ji 2 hvězdičkami z 10. Stejně skončila i rapperka, zpěvačka a modelka Nicki Minaj. Na tu Cindy práskla, že nikdy nevystoupila z letadla dřív, než byli všichni ostatní cestující už dávno venku. Za její hvězdné manýry by jí Cindy ráda udělila hodnocení nejnižší, ale přece jen u ní nechala body dva za to, že dříve celebrita patřila k jejím oblíbeným umělcům.

Další hvězdy si vedly lépe. Herci Chris Hemsworth, Joe Jonas nebo Orlando Bloom si vysloužili hodnocení kolem desítky. Byli podle Cindy milí a usměvaví a vždycky s ní prohodili pár slov. Sem tam bývalá pracovnice letiště někomu odebrala bodík třeba za to, že jako odpověď na její přání hezkého letu na ni jeden ze známých hezounů jen flirtovně mrkl, místo aby poděkoval.

Youtuber to má u Cindy rozlité

Nejhůř ze všech ale pochodil youtuber a herec Cameron Dallas. Obdržel nejnižší počet bodů - 1/10. Jeho chování bylo podle Cindy zcela mimo pravidla slušného chování. Stalo se, že v okamžiku, kdy kvůli němu zpozdili let, prý měl tu drzost si z toho všeho ještě dělat srandu. Za to, že kvůli němu museli zdržet přes 400 lidí na palubě, se ani neomluvil.

Při hodnocení Dallase se Cindy přiklonila ke zkušenosti své inspirátorky Julie z New Yorku, která se s americkým mladíčkem při své práci také potkala. Volal jim do restaurace po zavírací době a domáhal se, aby mu přichystali stůl. „Dokonce přišlo i na klasické nátlakové metody ve stylu: Víte vůbec, kdo já jsem?!“, šklebí se Cindy a je ráda, že se s panem Dallasem už asi nikdy v životě neuvidí.

AliAlice ( 23. srpna 2020 09:09 )

Tak ta Nicky Minaj...to je něco,to člověku spadne brada...***atá šereda..

Zobrazit celou diskusi