Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena touží vypadat jako panenka: Za plastiky už zaplatila už 7 milionů

Autor: rc - 
2. srpna 2020
16:36

Mít tvary jako panenka Bratz touží Star Delguidiceová. Třiatřicetiletá žena, která už podstoupila víc jak 100 operací, se kvůli svému novému vysněnému vzhledu chystá znovu pod skalpel! Za vytoužený vzhled zaplatila v přepočtu již 7 milionů Kč. Za další zákroky se chystá utratit 667 tisíc.

První plastickou operaci Star Delguidiceová podstoupila již v osmnácti letech a tehdy objevila svou závislost. Od té doby se svěřila do rukou plastického chirurga víc jak stokrát a na další operace se chystá. Rodačka z britského Birminghamu podstoupila již čtyři operace prsou, rekonstrukci čelistí, nechala si dát implantáty do tváří a dokonce si nechala třikrát vytvarovat vaginu.

Závislost na plastických operacích

„Plastická operace je návyková a já se vždy snažila o zlepšení svého zevnějšku. Už jsem podstoupila tolik operací, že to prostě patří ke mně. Nejsem už ani nervózní před operacemi, jsem vždy natěšená, až uvidím výsledky. Často se mě ptají, jak si to mohu dovolit, ale vlastním čtyři nemovitosti, které pronajímám a všechny peníze šetřím na procedury,“ uvedla pro Fabulous, která se těší na operace, co ji nyní čekají. Po nich by se totiž měla proměnit v živoucí panenku Bratz, což je mladší verze panenky Barbie.

Miluje Bratz

„Chci vypadat jako panenka Bratz, myslím, že vypadají úžasně s jejich velkými rty a vystouplými lícními kostmi,“ popsala s tím, že se nemůže už dočkat dalšího zákroku. „Doufám, že koncem roku 2020 budu vypadat jako panenka Bratz,“ uvedla s tím, že operace ji doposud vyšly na v přepočtu 6,9 milionu kč) a nadcházející zákroky ji budou stát 667 tisíc Kč.

Kvůli vzhledu panenky se musí odstranit několik implantátů z předešlých operací. „Už deset let si nechávám každý měsíc dělat botox, ale potřebuji snížit mé čelo, protože moje vlasy jsou příliš nahoře. Příští týden mi odstraní v Británii implantáty z hýždí za 3 850 liber (112 tisíc kč) a také mi sníží čelo za 8 750 liber (254 tisíc kč). Už několik let nesnáším své implantáty, které klesly už příliš, a vypadám, jako bych nosila pleny,“ uvedla s tím, že dokonce kvůli operaci pojede do Bruselu, kde si nechá vyhladit tvář a krk a podstoupí operaci prsou.

Zobrazit celou diskusi