Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Milovnici fitness zabil manžel?! Tělo zabalil a hodil před dům jejích rodičů

Autor: rc - 
14. února 2024
20:21

Tragicky zemřela oblíbená fitness influencerka Debora Michelsová. Tělo třicetileté ženy našli na chodníku před domem jejích rodičů v brazilském Montenegru. Zabalené bylo v červené dece. Policisté v souvislosti s případem zadrželi jejího manžela.

Brazilští policisté vyšetřují smrt influencerky a milovnice fitness Debory Michelsové, jejíž tělo našli na chodníku před domem jejích rodičů v obci Montenegro v pátek 26. ledna v brzkých ranních hodinách.

Policisté v souvislosti s případem zadrželi jejího manžela Alexandera Gunsche. Ten podle informací britského deníku Daily Mail vyšetřovatelům řekl, že se s Deborou pohádali. Divoká hádka se brzy změnila ve fyzickou potyčku. Gunsche údajně vzal Deboru pod krkem a uhodil s ní o skříň.

Brazilce se následně udělalo nevolno a ztratila vědomí. Chtěl ji odvézt do nemocnice, ale poté, co si uvědomil, že je mrtvá, její tělo odvezl k jejím rodičům, kde jej odhodil. Chvíli, kdy vytáhl tělo své ženy z vozu a odhodil jej na chodník, prý zachytily bezpečnostní kamery. Policie Gunscheho vzala do vazby.

V sobotu 27. ledna se rodina s Deborou naposledy rozloučila. „Tato situace je odporná. Naše rodina chce spravedlnost,“ uvedl bratr Debory Alex Michels s tím, že svého manžela chtěla opustit. „Den před zločinem mluvila s mým otcem o rozchodu. Všechno se zdálo být v pořádku, dokud se moji rodiče neprobudili a nenašli jejich dceru mrtvou před domem,“ dodal.   

Video  Drama na Václavském náměstí. (25. ledna 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

elsberatel1 ( 22. února 2024 15:47 )

A kam až to terminátor dotáhl, i se svou vyfetovanou palicí..

diskutujici ( 16. února 2024 13:11 )

Tohle mít doma, tak se zabiju asi sám.

Uživatel_5151615 ( 15. února 2024 10:31 )

Steroidy,to je věc!!

Vendy O ( 14. února 2024 20:35 )

To je tak, když oba do sebe rvou steroidy. 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání