Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podivná smrt batolete na Hradecku: Holčičku našli mrtvou v autě! Byla v něm hodiny?

Autor: jp - 
26. září 2023
16:01

Úmrtí asi rok staré holčičky otřáslo Loučnou Horou, částí obce Smidary na Hradecku. Za nejasných okolností a neznámé příčiny zemřela v pondělí údajně v autě u domu, kde bydlela.

K tragédii došlo v rodině, která žije v obci jen krátce v ještě nedokončené novostavbě. Dítě mělo být ve vozidle několik hodin a zhruba ve tři odpoledne rodina volala záchranku po zjištění, že je dívenka v bezvědomí. Záchranáři vyslali na místo sanitní vůz i vrtulník, ale pomoc byla marná.

Dítě se již nepodařilo oživit. „K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná. K okolnostem tragické události se vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nevyjádřila.

„Povídá se, že holčičku nechala její maminka ve voze po příjezdu domů a později ji tam našel její manžel,“ řekla obyvatelka vsi, v níž žije asi přes 100 lidí. Zda tam dítě matka nechala spát, zapomněla jej tam, anebo bylo vše jinak, netušila.

„Nevím, co se stalo, ale nevěřím, že by došlo k zanedbání péče. Mají ještě starší dceru a o obě děti se rodiče starali. Je to normální rodina,“ dodala.

Video  Jak zemřela Terezka Čermáková? Soucit k její matce se brzy změnil v nenávist.  - Videohub
Video se připravuje ...

Martina Bydžovská ( 27. září 2023 21:47 )

Jsou to naprosto normální, slušný lidé! Žádný alkohol, drogy ani Cigarety

Uživatel_5348861 ( 27. září 2023 02:06 )

A vymluva matky je jaka?

Anifa ( 26. září 2023 18:42 )

Vůbec nikdo neví co se přesně stalo, ale vy to musíte komentovat .Jste ubožák. Upřímnou soustrast rodině, musí to být hrozné

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání