Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Ústecku vypadl po poradě z okna policista: Našli ho vážně zraněného v jednu ráno!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
25. září 2023
19:20

Z policejní budovy v Ostrovu u Tisé na Ústecku vypadl před týdnem policista. Po pádu z několika metrů utrpěl vážná zranění a skončil v nemocnici. Podle policie v době pádu nebyl ve službě. Kolegové si přejí, aby byl brzy v pořádku, jeho pád vyšetřují. 

K pádu došlo před týdnem kolem jedné hodiny ranní. Podle CNN Prima News vypadl policista z okna budovy, která pro policisty slouží k rekreaci. Na místo okamžitě vyjela záchranná služba, která na místě ošetřovala vážně zraněného muže, více případ ale mluvčí záchranářů Prokop Voleník nekomentoval.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

„V tuto chvíli je pro nás důležité, aby byl kolega v pořádku a abychom přesně zjistili veškeré okolnosti. Případem se tedy intenzivně zabýváme a v současnosti můžeme pouze potvrdit, že podle prvotních informací k pádu došlo okolo jedné hodiny ranní a že okamžitě poté byla na místo přivolána ZZS Ústeckého kraje a věcně příslušné složky policie,“ popsala televizi mluvčí policie Ilona Gazdošová.

Dodala, že předchozího dne proběhla porada krajského ředitele policie Ústeckého kraje. Uvedený policista se ji měl zúčastnit společně s dalšími asi 50 lidmi. Porada skončila před čtvrtou hodinou odpoledne, z čehož podle Gazdošové vyplývá, že k pádu z okna došlo v době osobního volna.

„Přijali jsme vážně zraněného muže, který je stále hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče, jeho stav je aktuálně stabilizovaný,“ dodala mluvčí Krajské zdravotní Jana Mrákotová.

Video  Přistání vrtulníku v Thomayerově nemocnici v Praze, který převezl zraněné z rohledny na Děčínsku (3. 8. 2023).  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Th0r_z_h0r ( 27. září 2023 23:48 )

Asi ten Putin ne? 🤣

dietr ( 27. září 2023 07:07 )

dnes proběhne rekonstrukce, prosíme občany, aby si přešli na druhý chodník

Lomikel ( 26. září 2023 07:34 )

Chtělo by to přesnější informaci.
Zda se ta vesnice Tichá na Ústecku nalézá v Rusku, nebo na Ukrajině ?..

krapotkin ( 26. září 2023 07:32 )

Že by se znelíbil exsoudruhovi veliteli ?

Jiří Zvěřina ( 25. září 2023 22:04 )

Kolik měl alkoholu v krvi???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání