Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Horor v Českém Švýcarsku: Našli tam mrtvolu!

Horor v Českém Švýcarsku: Našli tam mrtvolu!
 (Autor: Twitter.com/Filip Molčan)
Aktualizováno -
25. září 2023
15:49
Autor: ČTK - 
19. září 2023
15:22

Policie vyšetřuje nález lidského těla v lese u Hřenska na Děčínsku. Dosud neidentifikovaná osoba zřejmě zemřela před několika měsíci. K objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Ta ukázala, že dotyčný člověk nezemřel rukou nikoho jiného. 

ČTK o tom informovala mluvčí policie Miroslava Glogovská. „Zatím zjištěné informace nenasvědčují cizímu zavinění na úmrtí osoby,“ doplnila mluvčí s tím, že další podrobnosti k případu policie sdělovat nebude. Na případ upozornila CNN Prima News, podle informací zpravodajského portálu bylo tělo nalezeno zhruba 100 metrů od silnice.

Nařízená soudní pitva těla nalezeného v katastru obce Hřensko na Děčínsku neprokázala, že by se na smrti člověka někdo podílel. ČTK to v pondělí 25. září sdělila mluvčí děčínské policie Eliška Kubíčková

V minulosti se v Českém Švýcarsku našla mrtvola na Vánoce roku 2012, kdy v jeskyni nedaleko Pravčické brány našel mrtvého 65letého muže dobrovolný hasič. V roce 1987 ve skalách v Hřensku vyhasly tři mladé životy trampů.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání