Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Chlapeček (3) si ve zlínské zoo rozbil hlavu! Záchranářům k němu razil cestu „golfový vozík“

Autor: pma, BLK - 
25. září 2023
10:13

Náročný výjezd za sebou mají členové posádky Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. Ti v sobotu vyráželi do areálu zlínské zoo, kde se u výběhu pelikánů zranil teprve tříletý návštěvník. Zaměstnanci zoo neváhali a záchranářům v areálu ukázali cestu k raněnému. Vše mělo naštěstí dobrý konec.

Zorientovat se v klikatých cestách zoologických zahrad dá návštěvníkům mnohdy zabrat. Natož pak, když se v areálu musí zorientovat řidiči záchranné služby, kteří míří za dětským pacientem. Přesně k takové situaci došlo v sobotu v Zoo Zlín-Lešná.

Video  Záchranáři zasahovali ve zlínské Zoo u zraněného chlapce (3) s rozbitou hlavou.  - ZZS Zlínského kraje
Video se připravuje ...

Teprve tříletý hoch spadl nedaleko výběhu pelikánů ze schodů a rozbil si hlavu. Na místo za zraněným vyrazila Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, která ale neměla s průjezdem v náročném a klikatém terénu tolik zkušeností. Zaměstnanci zoo proto naskočili do vozíku a záchranáře k chlapci rychle navedli.

Naštěstí měla dramatická záchrana šťastný konec. „Zdravotnický tým zajistil chlapce v rámci přednemocniční neodkladné péče, předal mu i Kryštůfka záchranáře a společně s maminkou jej převezl ke kontrolnímu vyšetření zdravotníkům úrazové ambulance Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně,“ doplnili sobotní výjezd záchranáři na sociálních sítích.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

 

krapotkin ( 25. září 2023 15:19 )

Asi se kochali pohledem na zvířátka a na to vlastní zapomněli.

umlacak ( 25. září 2023 12:01 )

A kde měl chlapeček rodiče?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání