Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Motorkář (†46) zemřel při nehodě na Kroměřížsku: Při předjíždění dostal smyk

Motorkář (†46) zemřel při nehodě na Kroměřížsku: Při předjíždění dostal smyk
Motorkář (†46) zemřel při nehodě na Kroměřížsku: Při předjíždění dostal smyk  (Autor: ZZS Zlínského kraje)
Autor: ČTK - 
11. září 2023
20:55

U Třebětic na Kroměřížsku v pondělí odpoledne zemřel motorkář po střetu s osobním autem. Nezvládl předjíždění a po smyku se dostal do protisměru, oznámil na policejním webu mluvčí krajské policie Radomír Šiška. 

O záchranu života 46letého motocyklisty se podle informací na facebooku Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje nejdříve snažili lidé na místě nehody. Následně ho resuscitovali záchranáři, ale oživit se jim ho nepodařilo.

Podle policistů motocyklista při jízdě od Hulína na Třebětice krátce po 14:00 nezvládl předjížděcí manévr. „Vlivem rychlosti se i s motocyklem sunul po silnici až do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem,“ uvedl Šiška.

Operátorka záchranářů poté radila svědkům nehody s resuscitací, kterou lidé prováděli až do příjezdu zdravotníků. „Ti pacientovi zajistili dýchací cesty a zároveň pokračovali v jeho resuscitaci. Bohužel, přes veškerou stahu všech, 46letý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a po dlouhých minutách boje o jeho život přítomný lékař konstatoval smrt,“ uvedli záchranáři.

Video  Dopravní nehoda v Ústecké ulici v Praze. (9 září 2023)  - Václav Burian
Video se připravuje ...

priserak77 ( 13. září 2023 18:00 )

Tak hlavně, že se nikomu nevinnému nic nestalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání