Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Fanynka kriminálek se chtěla cítit jako vrah: Ubodala učitelku a pak ji rozřezala!

Autor: pma, inf - 
4. června 2023
20:11

Jihokorejka Jung Yoo-Jungová našla před časem ohromnou zálibu v kriminálních příbězích a seriálech. Svět vrahů a jejich obětí ji zřejmě natolik pohltil, že se rozhodla sama okusit to, jaké to je někoho připravit o život. Svou oběť vylákala do vlastního domu. Tam dvacetiletou ženu ubodala, následně její tělo rozřezala a uložila do kufru. Ten shodila do řeky!

Kriminální témata jsou v poslední době mezi diváky, čtenáři nebo posluchači podcastů velmi oblíbená. Mnoho z nich se rádo bojí či se chtce dozvědět detailní informace z vyšetřování zločinů a vražd. Mezi fanoušky těchto témat patří i Jihokorejka Jung Yoo-Jungová z Busanu. Ta se v tomto týdnu rozhodla, že o vraždách nechce jen číst a poslouchat, a podobný čin sama spáchá.

Svou oběť, které dle jihokorejského The JoongAngu bylo dvacet let, našla vražedkyně skrze aplikaci sdružující soukromé učitele. Tam vystupovala jako matka školačky, pro kterou potřebuje doučování z Angličtiny. Spojila se s dvacetiletou ženou a po několika zprávách se obě dohodly, že se lektorka zastaví u Jungové doma.

Kusy těla dala do kufru

Když žena o pár dní později přišla, Jihokorejka na ni ve dveřích zaútočila. Jungová učitelku ubodala. Poté se vražedkyně podle deníku Daily Mail vydala do nedalekého supermarketu, kde koupila role velkých pytlů na odpadky a lahve bělidla. V domě pak uklidila, tělo oběti rozřezala a uložila do cestovního kufru.

Po chvíli si vražedkyně zavolala taxi a s sebou měla zavazadlo napěchované ostatky oběti. Jungová se nechala řidičem vyhodit u řeky Nakdong, kde kufr vyhodila v husté zalesněné oblasti. Taxikáři se jeho zákaznice ale nezdála, rozhodl se tak pro jistotu kontaktovat policii.

Omlouvám se za to, jak jsem ji vychoval

„Jungová si nechala mobilní telefon oběti, její průkaz totožnosti a peněženku. Pokusila se spáchat dokonalý zločin a snažila se vytvořit dojem, že mladá učitelka zmizela,“ uvedla k případu policie z Busanu.

Mladá vražedkyně původně policii tvrdila, že ženu zabila po hádce, brzy se ale v jejím vyprávění objevily trhliny. „Zjistili jsme, že Jungová plánovala zločin několik měsíců. Byla vedená touhou někoho zabít poté, co začala být posedlá kriminálními příběhy z televize a knih," komentovali čin tamní kriminalisté. Podle historie vyhledávání na internetu se také policii podařilo zjistit, že si žena vyhledávala informace, jak se zbavit mrtvého těla či jak ho ukrýt.

Žena se k vraždě přiznala a uvedla, že je jí její jednání líto. V současné době je ve vazební věznici, kde čeká na další vývoj. „Chci vyjádřit svou nejupřímnější omluvu rodině oběti za to, že jsem nedokázal správně vychovat mou vnučku," omluvil se rodině pozůstalých a veřejnosti dědeček vražedkyně, se kterým Jungová v minulosti sdílela společnou domácnost.

Video  Insta Crime Podcast: Robert Schnajger brutálním způsobem zavraždil expřítelkyni.  - Červený Chebotareva
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 6. června 2023 16:41 )

Jiří Zvěřina ( 4. června 2023 20:53 )

Ty strojové překlady jsou peklo, že pane redaktore...
"Ubodala učitelka a pak ji rozřezala!"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání