Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Láska nade vše: Žena bodla přítele do zad, ten si ji přesto vzal! Teď jí hrozí 10 let vězení

Ilustrační foto.
V Motole zachránili pobodanou ženu z Novodvorské.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB, ČTK - 
23. března 2023
14:06

Milenecký pár si vyrazil zaplavat k jezerům na Uherskohradišťsku. Po chvilce se mezi nimi strhla hádka, žena vytasila nůž a přítele bodla podle do zad. Hrozí jí až deset let vězení. Láska zřejmě přetrvala, muž si ženu později vzal. 

Uherskohradišťští kriminalisté v uplynulých dnech ukončili vyšetřování případu napadení nožem z loňského léta. Dopustila se jej žena, která podle policie bodla do zad svého přítele. Muž utrpěl vážné zranění. Pětatřicetiletou ženu policisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví, hrozí jí až desetileté vězení, sdělil policejní komisař Radomír Šiška.

Milenecký pár si koncem loňského srpna vyrazil zaplavat k jezerům u Ostrožské Nové Vsi na Uherskohradišťsku. Poté se podle policie muž se ženou procházeli kolem břehu Moravy, kde se mezi nimi strhla hádka. „Při ní se žena začala s přítelem přetahovat o batoh. V momentě, kdy se k ní otočil zády, ho bodla otvíracím nožem do zad,“ uvedl Šiška.

Žena si podle něj v šoku začala uvědomovat závažnost vzniklého zranění. „Poskytla první pomoc a na místo zavolala záchranku. V současné době již manželovi způsobila život ohrožující zranění,“ doplnil policejní komisař. Trestní sazba za těžké ublížení na zdraví, pro které je žena stíhaná, je v rozmezí od tří do deseti let vězení.

Video  V Motole zachránili pobodanou ženu z Novodvorské.  - Fakultní nemocnice Motol
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání