Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obrovská vlna smutku po smrti dobrovolného hasiče Jaroslava (†19): Pláče rodina i úplně cizí lidé!

Dobrovolný hasič Jaroslav M. zemřel teprve v devatenácti letech.
Dobrovolný hasič Jaroslav M. zemřel teprve v devatenácti letech.  (Autor: Sbor dobrovolných hasičů Holešov)
Autor: VaB - 
1. března 2023
13:15

Holešovští dobrovolní hasiči přišli začátkem února o svého kolegu Jaroslava M. Mladík zemřel náhle teprve ve svých devatenácti letech! Smutná zpráva zasáhla kromě příbuzných a známých stovky cizích lidí, kteří na sociální síti začali hromadně vyjadřovat upřímnou soustrast.

Tragická zpráva zasáhla dobrovolnou jednotku hasičů z Holešova 12. února. Jejich člen, teprve devatenáctiletý hasič Jaroslav M., náhle zemřel. „Někdy nás zraňují sdělení o odchodech blízkých z našeho okolí, a o to více, když nás opustí člověk mladý, plný sil,“ popsali hasiči.

Informaci o úmrtí zveřejnili na facebooku. Se zesnulým se příbuzní rozloučili v úzkém rodinném kruhu. Rodina vzkázala na parte, že ostatní lidé se mohou s Jaroslavem rozloučit na tamním hřbitově.

Smrt mladého dobrovolného hasiče zarmoutila mnoho lidí. Na oznámení na sociální síti reagovaly stovky smutných lidí. „To je strašné, tak mladý a pěkný kluk musel tak brzo odejít, moc mě to mrzí, všem blízkým upřímnou soustrast,“ napsala Eliška. „Upřímnou soustrast rodině a členům Sbor dobrovolných hasičů Holešov,“ přidal se Petr.

Někteří lidé si položili otázku, jak takhle mladý člověk zemřel. „Prostě náhle, víc není třeba psát. Ti, kdo mají vědět, co se stalo, to ví, ostatním do toho nic není,“ utnula diskutérka Petra možné spekulace ještě v zárodku.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání